კომბოსტოს ღვეზელი

კომბოსტოს ღვეზელი

სალათი 0 ბოლო განახლება: Oct 28, 2025 შექმნილია: Nov 11, 2023
კომბოსტოს ღვეზელი
  • პორცია: 4 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: -
  • მომზადების დრო: 15
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

ეს რეცეპტი წარმოადგენს მარტივი და ნოყიერი კომბოსტოს საცხობის მომზადების წესს მულტივარკაში.

კერძის საფუძველს ქმნის მანანის ბურღულის, რძის, კვერცხის და კარაქის ნაზავი, რომელიც მარილთან და წვრილად დაჭრილ კომბოსტოსთან ერთად ერთიანდება. მანანის ბურღულის წინასწარ დანამვა უზრუნველყოფს საცხობის ფაფუკ და ნაზ სტრუქტურას.

მომზადებული მასა თავსდება საფანელით მომზადებულ ფორმაში და ცხვება მულტივარკის "ცხობის" რეჟიმზე. 20-წუთიანი ხარშვა იძლევა ოქროსფერ და კარგად გამომცხვარ კერძს. საცხობი მიირთმევა თბილი, მწვანილით მორთული და არაჟანთან ერთად, რაც მას განსაკუთრებულ გემოს სძენს. ეს შესანიშნავი ვარიანტია მსუბუქი სადილისთვის ან ვახშმისთვის.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. მანანის ბურღულს დაასხით რძე, დაუმატეთ ათქვეფილი კვერცხი, გამდნარი კარაქი, მოაყარეთ მარილი და აურიეთ.
  2. კომბოსტო წვრილად დაჭერით, შეურიეთ მომზადებულ მასას და დატოვეთ 10 წუთით.
  3. სილიკონის ფორმაში, რომელიც ცხიმწასმული და საფანელით (პურის ნაფხვენებით) მოყრილია, მოათავსეთ კომბოსტოს მასა.
  4. ფორმა დადგით მულტივარკის თასში, დახურეთ თავსახური. აირჩიეთ „ცხობის“ (Выпечка) რეჟიმი, დააყენეთ დრო 20 წუთი და დააჭირეთ ღილაკს „სტარტი“ (Start).
  5. საცხობი (კასეროლი) მიიტანეთ სუფრასთან მწვანილით მორთული. ცალკე შეგიძლიათ არაჟანი მიიტანოთ.

კომბოსტოს ღვეზელი



  • პორცია: 4 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: -
  • მომზადების დრო: 15
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი

ეს რეცეპტი წარმოადგენს მარტივი და ნოყიერი კომბოსტოს საცხობის მომზადების წესს მულტივარკაში.

კერძის საფუძველს ქმნის მანანის ბურღულის, რძის, კვერცხის და კარაქის ნაზავი, რომელიც მარილთან და წვრილად დაჭრილ კომბოსტოსთან ერთად ერთიანდება. მანანის ბურღულის წინასწარ დანამვა უზრუნველყოფს საცხობის ფაფუკ და ნაზ სტრუქტურას.

მომზადებული მასა თავსდება საფანელით მომზადებულ ფორმაში და ცხვება მულტივარკის "ცხობის" რეჟიმზე. 20-წუთიანი ხარშვა იძლევა ოქროსფერ და კარგად გამომცხვარ კერძს. საცხობი მიირთმევა თბილი, მწვანილით მორთული და არაჟანთან ერთად, რაც მას განსაკუთრებულ გემოს სძენს. ეს შესანიშნავი ვარიანტია მსუბუქი სადილისთვის ან ვახშმისთვის.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. მანანის ბურღულს დაასხით რძე, დაუმატეთ ათქვეფილი კვერცხი, გამდნარი კარაქი, მოაყარეთ მარილი და აურიეთ.
  2. კომბოსტო წვრილად დაჭერით, შეურიეთ მომზადებულ მასას და დატოვეთ 10 წუთით.
  3. სილიკონის ფორმაში, რომელიც ცხიმწასმული და საფანელით (პურის ნაფხვენებით) მოყრილია, მოათავსეთ კომბოსტოს მასა.
  4. ფორმა დადგით მულტივარკის თასში, დახურეთ თავსახური. აირჩიეთ „ცხობის“ (Выпечка) რეჟიმი, დააყენეთ დრო 20 წუთი და დააჭირეთ ღილაკს „სტარტი“ (Start).
  5. საცხობი (კასეროლი) მიიტანეთ სუფრასთან მწვანილით მორთული. ცალკე შეგიძლიათ არაჟანი მიიტანოთ.

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.