ბოსტნეულის სალათი კრევეტებით

ბოსტნეულის სალათი კრევეტებით

სალათი 0 ბოლო განახლება: Oct 29, 2025 შექმნილია: Nov 09, 2023
ბოსტნეულის სალათი კრევეტებით
  • პორცია: -
  • მოსამზადებელი დრო: -
  • მომზადების დრო: -
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

მოამზადეთ ეს ფერადი და ჯანსაღი სალათი ზღვის პროდუქტების მოყვარულთათვის! მოხარშული კრევეტები და ყვავილოვანი კომბოსტო ერწყმის ახალ კიტრს, პომიდორს და სიმინდს. ინგრედიენტები თაიგულებად ლაგდება ფოთლოვან სალათზე, რათა კერძს მიეცეს ელეგანტური სახე. ამ კერძის მთავარი ხიბლია ცხარე ტომატის სოუსი: დაჭრილი მწვანილი, ტომატის წვენი, მარილი, შავი და კაიენის წიწაკა ცალკე მიაქვთ, რაც საშუალებას გაძლევთ გემო ინდივიდუალურად დაარეგულიროთ. იდეალური არჩევანია მსუბუქი, მაგრამ ნოყიერი წახემსებისთვის.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. კრევეტები მოხარშეთ მარილიან და ძმრიან წყალში, გააცივეთ და გაფცქვენით.
  2. ყვავილოვანი კომბოსტო მოხარშეთ მარილიან წყალში და დაანაწილეთ პატარა ყვავილედებად.
  3. სიმინდს გადაუწურეთ წვენი.
  4. პომიდორი დაჭერით ნაჭრებად (დოლებად), კიტრი — მრგვალ ნაჭრებად (კრუგებად), ყველი — თხელ бრუსებად.
  5. მომზადებული ინგრედიენტები დაალაგეთ თაიგულებად სალათის ფოთლებზე, გააფორმეთ კრევეტებით, ლიმონის ნაჭრებით და მწვანილით.
  6. სოუსისთვის შეურიეთ დაჭრილი მწვანილი, ტომატის წვენი, მარილი, შავი და კაიენის წიწაკა, აურიეთ. სოუსი მიიტანეთ ცალკე.

ბოსტნეულის სალათი კრევეტებით



  • პორცია: -
  • მოსამზადებელი დრო: -
  • მომზადების დრო: -
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი

მოამზადეთ ეს ფერადი და ჯანსაღი სალათი ზღვის პროდუქტების მოყვარულთათვის! მოხარშული კრევეტები და ყვავილოვანი კომბოსტო ერწყმის ახალ კიტრს, პომიდორს და სიმინდს. ინგრედიენტები თაიგულებად ლაგდება ფოთლოვან სალათზე, რათა კერძს მიეცეს ელეგანტური სახე. ამ კერძის მთავარი ხიბლია ცხარე ტომატის სოუსი: დაჭრილი მწვანილი, ტომატის წვენი, მარილი, შავი და კაიენის წიწაკა ცალკე მიაქვთ, რაც საშუალებას გაძლევთ გემო ინდივიდუალურად დაარეგულიროთ. იდეალური არჩევანია მსუბუქი, მაგრამ ნოყიერი წახემსებისთვის.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. კრევეტები მოხარშეთ მარილიან და ძმრიან წყალში, გააცივეთ და გაფცქვენით.
  2. ყვავილოვანი კომბოსტო მოხარშეთ მარილიან წყალში და დაანაწილეთ პატარა ყვავილედებად.
  3. სიმინდს გადაუწურეთ წვენი.
  4. პომიდორი დაჭერით ნაჭრებად (დოლებად), კიტრი — მრგვალ ნაჭრებად (კრუგებად), ყველი — თხელ бრუსებად.
  5. მომზადებული ინგრედიენტები დაალაგეთ თაიგულებად სალათის ფოთლებზე, გააფორმეთ კრევეტებით, ლიმონის ნაჭრებით და მწვანილით.
  6. სოუსისთვის შეურიეთ დაჭრილი მწვანილი, ტომატის წვენი, მარილი, შავი და კაიენის წიწაკა, აურიეთ. სოუსი მიიტანეთ ცალკე.

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.