- პორცია: -
- მომზადება: 5 წუთი
- დამზადება: 5 წუთი
- კალორიები: 112
- სირთულე:
ადვილი
დაბეჭდვა
წარმატებით შერჩეული ინგრედიენტები სალათის საკაზმისთვის (ზაპრავკისთვის) შეუძლია მისი გემო გარდაქმნას, გახადოს ის სანელებლებიანი, მოტკბო, ცხარე ან პიკანტური. ძალიან ხშირად, უბრალო ბოსტნეულის სალათისთვის, ვამზადებ ჩემს ერთ-ერთ საყვარელ საკაზმს მარცვლოვანი მდოგვისა და ბალზამიკო ძმრის დამატებით. ასეთი სოუსით გაჟღენთილი ბოსტნეული ძალიან გემრიელი ხდება.
ინგრედიენტები
დამზადება
- მოამზადეთ საჭირო პროდუქტები.
- თაფლი აურიეთ ზეითუნის ზეთსა და ლიმონის წვენში.
- დაამატეთ ბალზამიკო ძმარი, აურიეთ.
- შემდეგ დაამატეთ მარცვლოვანი მდოგვი, აურიეთ.
- სოუსში დაამატეთ მარილი და შავი დაფქული პილპილი. აურიეთ.
- დაჭერით ახალი ბოსტნეული სალათისთვის.
- შეაზავეთ სოუსით, აურიეთ, დატოვეთ 5-10 წუთი, რომ უფრო ინტენსიური გემო მიიღოს.
- გემრიელად მიირთვით!
სოუსი ბოსტნეულის სალათისთვის
- პორცია: -
- მომზადება: 5 წუთი
- დამზადება: 5 წუთი
- კალორიები: 112
- სირთულე:
ადვილი
წარმატებით შერჩეული ინგრედიენტები სალათის საკაზმისთვის (ზაპრავკისთვის) შეუძლია მისი გემო გარდაქმნას, გახადოს ის სანელებლებიანი, მოტკბო, ცხარე ან პიკანტური. ძალიან ხშირად, უბრალო ბოსტნეულის სალათისთვის, ვამზადებ ჩემს ერთ-ერთ საყვარელ საკაზმს მარცვლოვანი მდოგვისა და ბალზამიკო ძმრის დამატებით. ასეთი სოუსით გაჟღენთილი ბოსტნეული ძალიან გემრიელი ხდება.
ინგრედიენტები
დამზადება
- მოამზადეთ საჭირო პროდუქტები.
- თაფლი აურიეთ ზეითუნის ზეთსა და ლიმონის წვენში.
- დაამატეთ ბალზამიკო ძმარი, აურიეთ.
- შემდეგ დაამატეთ მარცვლოვანი მდოგვი, აურიეთ.
- სოუსში დაამატეთ მარილი და შავი დაფქული პილპილი. აურიეთ.
- დაჭერით ახალი ბოსტნეული სალათისთვის.
- შეაზავეთ სოუსით, აურიეთ, დატოვეთ 5-10 წუთი, რომ უფრო ინტენსიური გემო მიიღოს.
- გემრიელად მიირთვით!
შეიძლება მოგეწონოთ