სოუსი ბოსტნეულის სალათისთვის

სოუსი ბოსტნეულის სალათისთვის

სოუსი 0 ბოლო განახლება: Nov 08, 2025 შექმნილია: Nov 08, 2025
სოუსი ბოსტნეულის სალათისთვის
  • პორცია: -
  • მომზადება: 5 წუთი
  • დამზადება: 5 წუთი
  • კალორიები: 112
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

წარმატებით შერჩეული ინგრედიენტები სალათის საკაზმისთვის (ზაპრავკისთვის) შეუძლია მისი გემო გარდაქმნას, გახადოს ის სანელებლებიანი, მოტკბო, ცხარე ან პიკანტური. ძალიან ხშირად, უბრალო ბოსტნეულის სალათისთვის, ვამზადებ ჩემს ერთ-ერთ საყვარელ საკაზმს მარცვლოვანი მდოგვისა და ბალზამიკო ძმრის დამატებით. ასეთი სოუსით გაჟღენთილი ბოსტნეული ძალიან გემრიელი ხდება.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. მოამზადეთ საჭირო პროდუქტები.
  2. თაფლი აურიეთ ზეითუნის ზეთსა და ლიმონის წვენში.
  3. დაამატეთ ბალზამიკო ძმარი, აურიეთ.
  4. შემდეგ დაამატეთ მარცვლოვანი მდოგვი, აურიეთ.
  5. სოუსში დაამატეთ მარილი და შავი დაფქული პილპილი. აურიეთ.
  6. დაჭერით ახალი ბოსტნეული სალათისთვის.
  7. შეაზავეთ სოუსით, აურიეთ, დატოვეთ 5-10 წუთი, რომ უფრო ინტენსიური გემო მიიღოს.
  8. გემრიელად მიირთვით!

სოუსი ბოსტნეულის სალათისთვის



  • პორცია: -
  • მომზადება: 5 წუთი
  • დამზადება: 5 წუთი
  • კალორიები: 112
  • სირთულე: ადვილი

წარმატებით შერჩეული ინგრედიენტები სალათის საკაზმისთვის (ზაპრავკისთვის) შეუძლია მისი გემო გარდაქმნას, გახადოს ის სანელებლებიანი, მოტკბო, ცხარე ან პიკანტური. ძალიან ხშირად, უბრალო ბოსტნეულის სალათისთვის, ვამზადებ ჩემს ერთ-ერთ საყვარელ საკაზმს მარცვლოვანი მდოგვისა და ბალზამიკო ძმრის დამატებით. ასეთი სოუსით გაჟღენთილი ბოსტნეული ძალიან გემრიელი ხდება.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. მოამზადეთ საჭირო პროდუქტები.
  2. თაფლი აურიეთ ზეითუნის ზეთსა და ლიმონის წვენში.
  3. დაამატეთ ბალზამიკო ძმარი, აურიეთ.
  4. შემდეგ დაამატეთ მარცვლოვანი მდოგვი, აურიეთ.
  5. სოუსში დაამატეთ მარილი და შავი დაფქული პილპილი. აურიეთ.
  6. დაჭერით ახალი ბოსტნეული სალათისთვის.
  7. შეაზავეთ სოუსით, აურიეთ, დატოვეთ 5-10 წუთი, რომ უფრო ინტენსიური გემო მიიღოს.
  8. გემრიელად მიირთვით!

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.