კოწახურის სოუსი მწვანილით ზამთრისთვის

კოწახურის სოუსი მწვანილით ზამთრისთვის

სოუსი 0 ბოლო განახლება: Nov 04, 2025 შექმნილია: Nov 04, 2025
კოწახურის  სოუსი მწვანილით ზამთრისთვის
  • პორცია: 5 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: 5 წუთი
  • მომზადების დრო: 35 წუთი
  • კალორიები: 80
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

ეს სოუსი შესანიშნავია ხორცის კერძებისთვის, განსაკუთრებით კი მწვადისთვის.

თუ ზამთრისთვის ამზადებთ, სოუსი უნდა ჩაასხათ სტერილურ ქილებში და მჭიდროდ დაახუროთ თავსახური. შეინახეთ გრილ ადგილას.

ეს მარტივი რეცეპტი შესანიშნავი დამატება იქნება თქვენი სუფრისთვის!

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. კარგად გადაარჩიეთ კოწახური და მოათავსეთ ქვაბში.
  2. დაასხით დაახლოებით 50 გრ წყალი. დადგით ნელ ცეცხლზე, მიიყვანეთ ადუღებამდე და ხარშეთ დაახლოებით 10 წუთი, სანამ კოწახური მთლიანად არ დარბილდება.
  3. დარბილებული კოწახური გაატარეთ საცერში. ეს აუცილებელია იმისთვის, რომ მოშორდეს კურკები და კანი.
  4. მიღებული მასა გააცივეთ.
  5. გაცივებულ პიურეს დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი (ქინძი), მშრალი აჯიკა (ან თქვენთვის სასურველი სხვა სანელებლები, მაგალითად, ნიორი და წითელი წიწაკა) და მარილი გემოვნებით. კარგად აურიეთ.

კოწახურის სოუსი მწვანილით ზამთრისთვის



  • პორცია: 5 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: 5 წუთი
  • მომზადების დრო: 35 წუთი
  • კალორიები: 80
  • სირთულე: ადვილი

ეს სოუსი შესანიშნავია ხორცის კერძებისთვის, განსაკუთრებით კი მწვადისთვის.

თუ ზამთრისთვის ამზადებთ, სოუსი უნდა ჩაასხათ სტერილურ ქილებში და მჭიდროდ დაახუროთ თავსახური. შეინახეთ გრილ ადგილას.

ეს მარტივი რეცეპტი შესანიშნავი დამატება იქნება თქვენი სუფრისთვის!

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. კარგად გადაარჩიეთ კოწახური და მოათავსეთ ქვაბში.
  2. დაასხით დაახლოებით 50 გრ წყალი. დადგით ნელ ცეცხლზე, მიიყვანეთ ადუღებამდე და ხარშეთ დაახლოებით 10 წუთი, სანამ კოწახური მთლიანად არ დარბილდება.
  3. დარბილებული კოწახური გაატარეთ საცერში. ეს აუცილებელია იმისთვის, რომ მოშორდეს კურკები და კანი.
  4. მიღებული მასა გააცივეთ.
  5. გაცივებულ პიურეს დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი (ქინძი), მშრალი აჯიკა (ან თქვენთვის სასურველი სხვა სანელებლები, მაგალითად, ნიორი და წითელი წიწაკა) და მარილი გემოვნებით. კარგად აურიეთ.

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.