პესტოს სოუსი ნიგვზით და პარმეზანით

პესტოს სოუსი ნიგვზით და პარმეზანით

სოუსი 0 ბოლო განახლება: Nov 22, 2025 შექმნილია: Nov 22, 2025
პესტოს სოუსი ნიგვზით და პარმეზანით
  • პორცია: 4 ადამიანი
  • მომზადება: 10 წუთი
  • დამზადება: 10 წუთი
  • კალორია 100 გრამზე: 550
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

რა თქმა უნდა! აქ არის ამ რეცეპტის — პესტო სოუსი ნიგვზითა და პარმეზანით — აღწერა:

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. მომზადების პროცესი (ბლენდერით)
  2. მომზადება: პარმეზანი გახეხეთ. ნიგოზი სურვილის შემთხვევაში ოდნავ მოხალეთ მშრალ ტაფაზე და გააცივეთ.
  3. დაბლენდერება 1 (მყარი ინგრედიენტები): ბლენდერში ან კვების კომბაინში მოათავსეთ ნიგოზი, ნიორი, რეჰანის ფოთლები და პარმეზანის ნახევარი. დააბლენდერეთ, სანამ მასა არ დაწვრილდება და არ გახდება შედარებით ერთგვაროვანი.
  4. დაბლენდერება 2 (სითხის დამატება): დაამატეთ ზეითუნის ზეთი და ლიმონის წვენი. კვლავ დააბლენდერეთ. ზეთი შეგიძლიათ ნელ-ნელა დაუმატოთ, სანამ სასურველ კონსისტენციას არ მიიღებთ.
  5. შეზავება: მიღებულ სოუსს დაამატეთ დარჩენილი პარმეზანი, მარილი და შავი პილპილი. ხელით მოურიეთ. გასინჯეთ და საჭიროების შემთხვევაში დაამატეთ მარილი ან ლიმონის წვენი.
  6. მირთმევა: მიირთვით მაკარონთან, შემწვარ ქათამთან ან პურთან ერთად.

პესტოს სოუსი ნიგვზით და პარმეზანით



  • პორცია: 4 ადამიანი
  • მომზადება: 10 წუთი
  • დამზადება: 10 წუთი
  • კალორია 100 გრამზე: 550
  • სირთულე: ადვილი

რა თქმა უნდა! აქ არის ამ რეცეპტის — პესტო სოუსი ნიგვზითა და პარმეზანით — აღწერა:

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. მომზადების პროცესი (ბლენდერით)
  2. მომზადება: პარმეზანი გახეხეთ. ნიგოზი სურვილის შემთხვევაში ოდნავ მოხალეთ მშრალ ტაფაზე და გააცივეთ.
  3. დაბლენდერება 1 (მყარი ინგრედიენტები): ბლენდერში ან კვების კომბაინში მოათავსეთ ნიგოზი, ნიორი, რეჰანის ფოთლები და პარმეზანის ნახევარი. დააბლენდერეთ, სანამ მასა არ დაწვრილდება და არ გახდება შედარებით ერთგვაროვანი.
  4. დაბლენდერება 2 (სითხის დამატება): დაამატეთ ზეითუნის ზეთი და ლიმონის წვენი. კვლავ დააბლენდერეთ. ზეთი შეგიძლიათ ნელ-ნელა დაუმატოთ, სანამ სასურველ კონსისტენციას არ მიიღებთ.
  5. შეზავება: მიღებულ სოუსს დაამატეთ დარჩენილი პარმეზანი, მარილი და შავი პილპილი. ხელით მოურიეთ. გასინჯეთ და საჭიროების შემთხვევაში დაამატეთ მარილი ან ლიმონის წვენი.
  6. მირთმევა: მიირთვით მაკარონთან, შემწვარ ქათამთან ან პურთან ერთად.

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.