- პორცია: -
- მომზადება: 20 წუთი
- დამზადება: 20 წუთი
- კალორიები: -
- სირთულე:
ადვილი
დაბეჭდვა
თქვენ აუცილებლად მოგეწონებათ მაფინები ფეიხოათი, რომლის რეცეპტიც ფოტოთი არა მხოლოდ მადისაღმძვრელად, არამედ ძალიან ლამაზადაც გამოიყურება. ეს ნამცხვარი ერთდროულად გამოდის ჰაეროვანი და წვნიანი, ნაზი და მკვრივი, და ისეთი სურნელი აქვს, რომ ოჯახის არცერთი წევრი ვერ გაუძლებს ამ "მუცლის დღესასწაულს"!
ინგრედიენტები
დამზადება
- შეურიეთ ერთმანეთს ფქვილი, გამაფხვიერებელი და ყავისფერი შაქარი, რომელსაც სასიამოვნო კარამელის გემო აქვს და იდეალურად უხდება ფეიხოას.
- ბლენდერში შეურიეთ რძე, კვერცხი და მწვანე ნაყოფის (ფეიხოას) ნაჭრები, დაამატეთ მათ ფქვილიანი მშრალი ინგრედიენტები და კვლავ ათქვიფეთ.
- დაამატეთ კარაქის ნაჭრები და იქვე, ბლენდერში, მოზილეთ ნაზი ცომი.
- კარაქით წაუსვით მაფინების ფორმებს, ნახევრამდე შეავსეთ ცომით და გამოაცხვეთ 20 წუთის განმავლობაში 180°C ტემპერატურაზე.
- მოაყარეთ თბილ ნამცხვარს ქოქოსის ფანტელი და დადგით ჩაიდანი!
მაფინები ფეიხოათი
- პორცია: -
- მომზადება: 20 წუთი
- დამზადება: 20 წუთი
- კალორიები: -
- სირთულე:
ადვილი
თქვენ აუცილებლად მოგეწონებათ მაფინები ფეიხოათი, რომლის რეცეპტიც ფოტოთი არა მხოლოდ მადისაღმძვრელად, არამედ ძალიან ლამაზადაც გამოიყურება. ეს ნამცხვარი ერთდროულად გამოდის ჰაეროვანი და წვნიანი, ნაზი და მკვრივი, და ისეთი სურნელი აქვს, რომ ოჯახის არცერთი წევრი ვერ გაუძლებს ამ "მუცლის დღესასწაულს"!
ინგრედიენტები
დამზადება
- შეურიეთ ერთმანეთს ფქვილი, გამაფხვიერებელი და ყავისფერი შაქარი, რომელსაც სასიამოვნო კარამელის გემო აქვს და იდეალურად უხდება ფეიხოას.
- ბლენდერში შეურიეთ რძე, კვერცხი და მწვანე ნაყოფის (ფეიხოას) ნაჭრები, დაამატეთ მათ ფქვილიანი მშრალი ინგრედიენტები და კვლავ ათქვიფეთ.
- დაამატეთ კარაქის ნაჭრები და იქვე, ბლენდერში, მოზილეთ ნაზი ცომი.
- კარაქით წაუსვით მაფინების ფორმებს, ნახევრამდე შეავსეთ ცომით და გამოაცხვეთ 20 წუთის განმავლობაში 180°C ტემპერატურაზე.
- მოაყარეთ თბილ ნამცხვარს ქოქოსის ფანტელი და დადგით ჩაიდანი!
შეიძლება მოგეწონოთ