კოწახურის სოუსი ოხრახუშით ზამთრისთვის

კოწახურის სოუსი ოხრახუშით ზამთრისთვის

სოუსი 0 ბოლო განახლება: Nov 04, 2025 შექმნილია: Nov 04, 2025
კოწახურის სოუსი ოხრახუშით ზამთრისთვის
  • პორცია: 4 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: 5 წუთი
  • მომზადების დრო: 35
  • კალორიები: 50
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

კოწახურის სოუსი ოხრახუშით – ზამთრისთვის
ეს არის მკვეთრი, მჟავე-ტკბილი სოუსი, რომელიც ზამთრის ცივ დღეებში თქვენს კერძებს ზაფხულის გემოსა და არომატს შესძენს. კოწახურის გამორჩეული სიმჟავე იდეალურად ერწყმის ნივრის სიმძაფრეს, ჩილის პიკანტურობას და ოხრახუშის სიახლეს.

ეს სოუსი მზადდება სწრაფად, სჭირდება მინიმალური დრო და იდეალურად ინახება სტერილურ ქილებში.

იდეალურია:

ხორცის კერძებისთვის: მწვადისთვის, ქაბაბი, შემწვარი ქათამი ან ღორის ხორცი.

გარნირებისთვის: ბრინჯი, კარტოფილი ან ბოსტნეული.

მოამზადეთ ეს პიკანტური სოუსი წინასწარ და ისიამოვნეთ მისი არაჩვეულებრივი გემოთი მთელი ზამთრის განმავლობაში!

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. კოწახურს დაასხით ცოტაოდენი წყალი, ხარშეთ 15–20 წუთის განმავლობაში და შემდეგ გაატარეთ საცერში.
  2. მიღებული პიურე მიიყვანეთ ადუღებამდე და დაამატეთ შაქარი, მარილი და ყველა სანელებელი.
  3. ხარშეთ იქამდე, სანამ სასურველ სისქეს არ მიიღებს. შემდეგ დაამატეთ ძმარი, დაქუცმაცებული ნიორი და ოხრახუში.
  4. მზა სოუსი ჩაასხით სტერილურ ქილაში და მოხუფეთ (დაახურეთ თავსახური).

კოწახურის სოუსი ოხრახუშით ზამთრისთვის



  • პორცია: 4 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: 5 წუთი
  • მომზადების დრო: 35
  • კალორიები: 50
  • სირთულე: ადვილი

კოწახურის სოუსი ოხრახუშით – ზამთრისთვის
ეს არის მკვეთრი, მჟავე-ტკბილი სოუსი, რომელიც ზამთრის ცივ დღეებში თქვენს კერძებს ზაფხულის გემოსა და არომატს შესძენს. კოწახურის გამორჩეული სიმჟავე იდეალურად ერწყმის ნივრის სიმძაფრეს, ჩილის პიკანტურობას და ოხრახუშის სიახლეს.

ეს სოუსი მზადდება სწრაფად, სჭირდება მინიმალური დრო და იდეალურად ინახება სტერილურ ქილებში.

იდეალურია:

ხორცის კერძებისთვის: მწვადისთვის, ქაბაბი, შემწვარი ქათამი ან ღორის ხორცი.

გარნირებისთვის: ბრინჯი, კარტოფილი ან ბოსტნეული.

მოამზადეთ ეს პიკანტური სოუსი წინასწარ და ისიამოვნეთ მისი არაჩვეულებრივი გემოთი მთელი ზამთრის განმავლობაში!

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. კოწახურს დაასხით ცოტაოდენი წყალი, ხარშეთ 15–20 წუთის განმავლობაში და შემდეგ გაატარეთ საცერში.
  2. მიღებული პიურე მიიყვანეთ ადუღებამდე და დაამატეთ შაქარი, მარილი და ყველა სანელებელი.
  3. ხარშეთ იქამდე, სანამ სასურველ სისქეს არ მიიღებს. შემდეგ დაამატეთ ძმარი, დაქუცმაცებული ნიორი და ოხრახუში.
  4. მზა სოუსი ჩაასხით სტერილურ ქილაში და მოხუფეთ (დაახურეთ თავსახური).

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.