ფეიხოა ლიმონით და შაქრით

ფეიხოა ლიმონით და შაქრით

მურაბები და ჯემები 0 ბოლო განახლება: Nov 03, 2025 შექმნილია: Nov 03, 2025
ფეიხოა ლიმონით და შაქრით
  • პორცია: 2 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: 20 წუთი
  • მომზადების დრო: 20 წუთი
  • კალორიები: 181
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

სასარგებლო ეგზოტიკური ხილი, რომელიც ძალიან გემრიელი და არომატულია. ფეიხოასგან შეგიძლიათ მოამზადოთ მურაბა, კომპოტი, ან ზამთრისთვის შეინახოთ ნედლი სახით, შაქართან და ლიმონთან ერთად. სცადეთ, მარტივი და გემრიელია!"

მომზადების აღწერა:

"ფეიხოას ნამზადი (სამზადისი) ხელს უწყობს წნევის ნორმალიზებას, აუმჯობესებს საჭმლის მონელებას, არის იოდის კარგი წყარო და ამაღლებს იმუნიტეტს. იდეალურია ჩაისთან ერთად ცივ ამინდში. ნამზადს აქვს სასიამოვნო კონსისტენცია, ზომიერად ტკბილია და აქვს საოცარი არომატი.

მზარეულის რჩევა:
"მომზადების პროცესი მინიმალურ დროს მოითხოვს, მაგრამ საჭიროა მოვიცადოთ, სანამ შაქარი გაიხსნება, რის შემდეგაც უნდა შევდგათ მაცივარში."

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. ლიმონი დავჭრათ ნაჭრებად (დოლებად).
  2. ფეიხოას მოვაჭრათ კუდები და დავჭრათ ნაწილებად.
  3. ფეიხოა და ლიმონი გავატაროთ ხორცის საკეპ მანქანაში.
  4. დავამატოთ შაქარი.
  5. ყველაფერი ავურიოთ და დავტოვოთ ოთახის ტემპერატურაზე, სანამ შაქარი სრულად არ გაიხსნება. დაახლოებით 2-3 საათით.
  6. ფეიხოა შაქრით და ლიმონით გადავიტანოთ მშრალ, სტერილურ ქილებში და მჭიდროდ დავახუროთ თავსახური. შევინახოთ მაცივარში.

ფეიხოა ლიმონით და შაქრით



  • პორცია: 2 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: 20 წუთი
  • მომზადების დრო: 20 წუთი
  • კალორიები: 181
  • სირთულე: ადვილი

სასარგებლო ეგზოტიკური ხილი, რომელიც ძალიან გემრიელი და არომატულია. ფეიხოასგან შეგიძლიათ მოამზადოთ მურაბა, კომპოტი, ან ზამთრისთვის შეინახოთ ნედლი სახით, შაქართან და ლიმონთან ერთად. სცადეთ, მარტივი და გემრიელია!"

მომზადების აღწერა:

"ფეიხოას ნამზადი (სამზადისი) ხელს უწყობს წნევის ნორმალიზებას, აუმჯობესებს საჭმლის მონელებას, არის იოდის კარგი წყარო და ამაღლებს იმუნიტეტს. იდეალურია ჩაისთან ერთად ცივ ამინდში. ნამზადს აქვს სასიამოვნო კონსისტენცია, ზომიერად ტკბილია და აქვს საოცარი არომატი.

მზარეულის რჩევა:
"მომზადების პროცესი მინიმალურ დროს მოითხოვს, მაგრამ საჭიროა მოვიცადოთ, სანამ შაქარი გაიხსნება, რის შემდეგაც უნდა შევდგათ მაცივარში."

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. ლიმონი დავჭრათ ნაჭრებად (დოლებად).
  2. ფეიხოას მოვაჭრათ კუდები და დავჭრათ ნაწილებად.
  3. ფეიხოა და ლიმონი გავატაროთ ხორცის საკეპ მანქანაში.
  4. დავამატოთ შაქარი.
  5. ყველაფერი ავურიოთ და დავტოვოთ ოთახის ტემპერატურაზე, სანამ შაქარი სრულად არ გაიხსნება. დაახლოებით 2-3 საათით.
  6. ფეიხოა შაქრით და ლიმონით გადავიტანოთ მშრალ, სტერილურ ქილებში და მჭიდროდ დავახუროთ თავსახური. შევინახოთ მაცივარში.

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.