შაკშუკა ინდაურის ფარშით

შაკშუკა ინდაურის ფარშით

ფუნთუშები 0 ბოლო განახლება: Nov 23, 2022 შექმნილია: Nov 23, 2022
შაკშუკა ინდაურის ფარშით
  • პორცია: 2 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: -
  • მომზადების დრო: 25 წუთი
  • კალორიები: 400
  • სირთულე: საშუალო
დაბეჭდვა

აღმოსავლეთის თითქმის ყველა ოჯახს აქვს შაკშუკას საკუთარი რეცეპტი. მაგალითად, რომ უფრო დამანაყრებელი იყოს, ხშირად ამატებენ ფარშის ხორცს - გთავაზობთ ინდაურს, მაგრამ შეგიძლიათ აირჩიოთ ნებისმიერი სხვა ხორცი.
რჩევა: კარგი იქნება, რომ შაკშუკისთვის განკუთვნილი კვერცხები მომზადებამდე ერთი-ორი საათით ადრე გამოვიღოთ მაცივრიდან. როდესაც კვერცხები შეიწვება, გული უფრო გემრიელი გახდება.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. ვწვავთ ფარშს დაჭრილ ხახვთან და ნიორთან ერთად თითქმის მომზადებამდე.
  2. შემდეგ დაუმატეთ გარჩეული და დაჭრილი პომიდორი, სანელებლები, დაასხით ცხელი წყალი და ადუღეთ 5 წუთის განმავლობაში.
  3. ბოლოს ფარშსში გააკეთეთ პატარა ჩაღრმავებები და ვატეხავთ კვერცხებს.
  4. ვამზადებთ იმ მომენტამდე, სანამ ცილა არ შეიკვრება ხოლო გული უნდა დარჩეს ძალიან რბილი.
  5. სუფრაზე მიტანის წინ მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი კინძი.

შაკშუკა ინდაურის ფარშით



  • პორცია: 2 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: -
  • მომზადების დრო: 25 წუთი
  • კალორიები: 400
  • სირთულე: საშუალო

აღმოსავლეთის თითქმის ყველა ოჯახს აქვს შაკშუკას საკუთარი რეცეპტი. მაგალითად, რომ უფრო დამანაყრებელი იყოს, ხშირად ამატებენ ფარშის ხორცს - გთავაზობთ ინდაურს, მაგრამ შეგიძლიათ აირჩიოთ ნებისმიერი სხვა ხორცი.
რჩევა: კარგი იქნება, რომ შაკშუკისთვის განკუთვნილი კვერცხები მომზადებამდე ერთი-ორი საათით ადრე გამოვიღოთ მაცივრიდან. როდესაც კვერცხები შეიწვება, გული უფრო გემრიელი გახდება.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. ვწვავთ ფარშს დაჭრილ ხახვთან და ნიორთან ერთად თითქმის მომზადებამდე.
  2. შემდეგ დაუმატეთ გარჩეული და დაჭრილი პომიდორი, სანელებლები, დაასხით ცხელი წყალი და ადუღეთ 5 წუთის განმავლობაში.
  3. ბოლოს ფარშსში გააკეთეთ პატარა ჩაღრმავებები და ვატეხავთ კვერცხებს.
  4. ვამზადებთ იმ მომენტამდე, სანამ ცილა არ შეიკვრება ხოლო გული უნდა დარჩეს ძალიან რბილი.
  5. სუფრაზე მიტანის წინ მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი კინძი.

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.