- პორცია: 1 ადამიანი
- მომზადება: 15 წუთი
- დამზადება: 10 წუთი
- კალორია 100 გრამზე: 172
- სირთულე:
ადვილი
დაბეჭდვა
სენდვიჩი მსხლითა და კივით შეიძლება გახდეს საუცხოო წასახემსებელი ან იდეალური წყვილი ყავის ან ჩაის ფინჯანთან.
შევსების (გულსართის) წყალობით, ის საკმაოდ მსუბუქი და სასარგებლოა.
გარდა ამისა, სენდვიჩი შეიძლება დიეტურიც გახადოთ, თუ სატოსტე პურის ნაცვლად მთელმარცვლოვან პურს გამოიყენებთ, ხოლო ჯემის ნაცვლად ხილის პიურეს.
სენდვიჩი მსხლითა და კივით მოეწონებათ როგორც ვეგეტარიანელებს, ისე უბრალოდ ხილის მოყვარულებს.
ინგრედიენტები
დამზადება
- გარეცხეთ მსხალი და გაფცქვენით კივი. მოამზადეთ დანარჩენი ინგრედიენტები. ჯემი აიღეთ თქვენი სურვილისამებრ, მაგალითად, ატმის ან მარწყვის. თხილი/კაკალიც აიღეთ თქვენი გემოვნებით, მაგალითად, ნიგოზი ან არაქისი.
- მსხლის ნახევარი დაჭერით თხელ ნაჭრებად (ან თხელ ლორწოებად), წინასწარ ამოაცალეთ კურკები (ან თესლი).
- კივიც ასევე თხელ ნაჭრებად (ან თხელ ლორწოებად) დაჭერით.
- სატოსტე პური შეწვით მშრალ ტაფაზე ორივე მხრიდან, სანამ არ მიიღებს ოქროსფერ ხრაშუნა ქერქს.
- შემდეგ ორივე ტოსტს წაუსვით ჯემი.
- ერთ ტოსტზე დაალაგეთ მსხალი და კივი. მეორე ტოსტს მოაყარეთ დაქუცმაცებული თხილი / კაკალი.
- შეაერთეთ ორი ნახევარი ერთმანეთთან.
- სენდვიჩი დიაგონალურად შუაზე გაჭერით. მზადაა. გემრიელად მიირთვით.
- სენდვიჩის შიგნით დაამატეთ არაქისის კარაქი. კერძი გააფორმეთ კენკრითა და ახალი პიტნის ფოთლებით.
სენდვიჩი მსხლითა და კივით
- პორცია: 1 ადამიანი
- მომზადება: 15 წუთი
- დამზადება: 10 წუთი
- კალორია 100 გრამზე: 172
- სირთულე:
ადვილი
სენდვიჩი მსხლითა და კივით შეიძლება გახდეს საუცხოო წასახემსებელი ან იდეალური წყვილი ყავის ან ჩაის ფინჯანთან.
შევსების (გულსართის) წყალობით, ის საკმაოდ მსუბუქი და სასარგებლოა.
გარდა ამისა, სენდვიჩი შეიძლება დიეტურიც გახადოთ, თუ სატოსტე პურის ნაცვლად მთელმარცვლოვან პურს გამოიყენებთ, ხოლო ჯემის ნაცვლად ხილის პიურეს.
სენდვიჩი მსხლითა და კივით მოეწონებათ როგორც ვეგეტარიანელებს, ისე უბრალოდ ხილის მოყვარულებს.
ინგრედიენტები
დამზადება
- გარეცხეთ მსხალი და გაფცქვენით კივი. მოამზადეთ დანარჩენი ინგრედიენტები. ჯემი აიღეთ თქვენი სურვილისამებრ, მაგალითად, ატმის ან მარწყვის. თხილი/კაკალიც აიღეთ თქვენი გემოვნებით, მაგალითად, ნიგოზი ან არაქისი.
- მსხლის ნახევარი დაჭერით თხელ ნაჭრებად (ან თხელ ლორწოებად), წინასწარ ამოაცალეთ კურკები (ან თესლი).
- კივიც ასევე თხელ ნაჭრებად (ან თხელ ლორწოებად) დაჭერით.
- სატოსტე პური შეწვით მშრალ ტაფაზე ორივე მხრიდან, სანამ არ მიიღებს ოქროსფერ ხრაშუნა ქერქს.
- შემდეგ ორივე ტოსტს წაუსვით ჯემი.
- ერთ ტოსტზე დაალაგეთ მსხალი და კივი. მეორე ტოსტს მოაყარეთ დაქუცმაცებული თხილი / კაკალი.
- შეაერთეთ ორი ნახევარი ერთმანეთთან.
- სენდვიჩი დიაგონალურად შუაზე გაჭერით. მზადაა. გემრიელად მიირთვით.
- სენდვიჩის შიგნით დაამატეთ არაქისის კარაქი. კერძი გააფორმეთ კენკრითა და ახალი პიტნის ფოთლებით.
შეიძლება მოგეწონოთ