ქათმის რეცეპტი ანანასით

ქათმის რეცეპტი ანანასით

ხორცი 0 ბოლო განახლება: Nov 04, 2025 შექმნილია: Nov 03, 2025
ქათმის რეცეპტი ანანასით
  • პორცია: 2 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: -
  • მომზადების დრო: -
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

ქათმის რეცეპტი ანანასით
ამ კერძის მომზადება წარმოუდგენლად მარტივია, სამაგიეროდ ყოველ ჯერზე რა ფურორს ახდენს! დაინტერესდით? მაშინ წაიკითხეთ და ნახეთ ქათმის რეცეპტი ანანასით. კერძს მივიტანთ სუფრაზე ბრინჯის გარნირთან ერთად.

მომზადების აღწერა:
სურვილის შემთხვევაში, სილამაზისთვის შეგიძლიათ ქათამს ქუნჯუთის (სეზამის) მარცვლები მოაყაროთ. თუმცა, კერძი ყოველგვარი დანამატების გარეშეც უბრალოდ გასაოცრად გამოიყურება, დამეთანხმებით. ქათმისა და ბრინჯის ამჟავო-ტკბილ სოუსში შერწყმის მთელი სიმარტივის მიუხედავად, ვფიქრობ, ეს კერძი სადღესასწაულო სუფრაზეც შეიძლება მივიტანოთ.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. ანანასი ფრთხილად გაჭერით 2 ნაწილად, ამოჭერით რბილობი, მისი ნახევარი დაჭერით კუბიკებად. დარჩენილი რბილობი კოვზით ამოფხიკეთ ქერქიდან, რათა მიიღოთ 'ნავები' (ფორმები).
  2. ქათამი დაჭერით პატარა ნაჭრებად. შეურიეთ ყველა თხევადი ინგრედიენტი შაქარს, დაქუცმაცებულ ნიორსა და სახამებელს. ეს სოუსი ადუღეთ (შეშუშეთ) სქელი სიროფის კონსისტენციამდე. ქათამი მოათავსეთ ტაფაზე სიროფთან, ანანასთან და თხილთან ერთად, დადგით საშუალო ცეცხლზე და შუშეთ ხორცის მომზადებამდე. პარალელურად მოხარშეთ ბრინჯი.
  3. მომზადებული ქათამი მოათავსეთ 'ნავების' ნახევრებში, გვერდით დაალაგეთ ბრინჯი. სულ ეს არის, შედევრი მზად არის!

ქათმის რეცეპტი ანანასით



  • პორცია: 2 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: -
  • მომზადების დრო: -
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი

ქათმის რეცეპტი ანანასით
ამ კერძის მომზადება წარმოუდგენლად მარტივია, სამაგიეროდ ყოველ ჯერზე რა ფურორს ახდენს! დაინტერესდით? მაშინ წაიკითხეთ და ნახეთ ქათმის რეცეპტი ანანასით. კერძს მივიტანთ სუფრაზე ბრინჯის გარნირთან ერთად.

მომზადების აღწერა:
სურვილის შემთხვევაში, სილამაზისთვის შეგიძლიათ ქათამს ქუნჯუთის (სეზამის) მარცვლები მოაყაროთ. თუმცა, კერძი ყოველგვარი დანამატების გარეშეც უბრალოდ გასაოცრად გამოიყურება, დამეთანხმებით. ქათმისა და ბრინჯის ამჟავო-ტკბილ სოუსში შერწყმის მთელი სიმარტივის მიუხედავად, ვფიქრობ, ეს კერძი სადღესასწაულო სუფრაზეც შეიძლება მივიტანოთ.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. ანანასი ფრთხილად გაჭერით 2 ნაწილად, ამოჭერით რბილობი, მისი ნახევარი დაჭერით კუბიკებად. დარჩენილი რბილობი კოვზით ამოფხიკეთ ქერქიდან, რათა მიიღოთ 'ნავები' (ფორმები).
  2. ქათამი დაჭერით პატარა ნაჭრებად. შეურიეთ ყველა თხევადი ინგრედიენტი შაქარს, დაქუცმაცებულ ნიორსა და სახამებელს. ეს სოუსი ადუღეთ (შეშუშეთ) სქელი სიროფის კონსისტენციამდე. ქათამი მოათავსეთ ტაფაზე სიროფთან, ანანასთან და თხილთან ერთად, დადგით საშუალო ცეცხლზე და შუშეთ ხორცის მომზადებამდე. პარალელურად მოხარშეთ ბრინჯი.
  3. მომზადებული ქათამი მოათავსეთ 'ნავების' ნახევრებში, გვერდით დაალაგეთ ბრინჯი. სულ ეს არის, შედევრი მზად არის!

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.