ქათამი ჰავაიურად, ანანასით

ქათამი ჰავაიურად, ანანასით

ხორცი 0 ბოლო განახლება: Nov 03, 2025 შექმნილია: Nov 03, 2025
ქათამი ჰავაიურად, ანანასით
  • პორცია: 2 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: -
  • მომზადების დრო: -
  • კალორიები: 209
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

ქათამი ჰავაიურად, ანანასით

დახვეწილი და გემრიელი ქათამი ჰავაიურად, ანანასით, უცილობლად გახდება თქვენი სუფრის მთავარი მოვლენა (ან 'სუფრის მშვენება'). ნაზი ქათმის ხორცისა და პიკანტური ანანასის კომბინაცია ყველას მოეწონება.

მომზადების აღწერა:
ქათამი ჰავაიურად გამომცხვარია ღუმელში, დაკონსერვებულ ანანასთან ერთად. ამ კერძის მომზადება შეგიძლიათ სადღესასწაულო სუფრისთვისაც. რეცეპტისთვის დაგჭირდებათ უცხიმო ქათმის ფილე, დაკონსერვებული ანანასი, ცოტა მაიონეზი და ყველი. კერძი გამოდის წვნიანი და ძალიან გემრიელი.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. მოამზადეთ ინგრედიენტები ქათმის ჰავაიურად, ანანასით მოსამზადებლად.
  2. ქათმის ფილე დაჭერით ფირფიტებად — როგორც შნიცელისთვის (ანუ "ატბივნოისთვის").
  3. დაბეგვეთ ხორცი კულინარიული ჩაქუჩით, დაამატეთ მარილი და შავი პილპილი გემოვნებით.
  4. საცხობ ფორმას წაუსვით ზეთი, მოათავსეთ ქათმის დაბეგვილი ნაჭრები (ატბივნოები), მოასხით მაიონეზი.
  5. ანანასის რგოლები დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად.
  6. ყველი გახეხეთ სახეხზე.
  7. დადეთ ანანასის ნაჭრები ქათმის დაბეგვილ ნაჭრებზე.
  8. მოაყარეთ ხორცს გახეხილი ყველი. აცხვეთ ქათამი ღუმელში 180 გრადუს ტემპერატურაზე დაახლოებით 20-25 წუთის განმავლობაში, სანამ არ შეწითლდება.
  9. მზა კერძი სუფრაზე ცხელ მდგომარეობაში მიიტანეთ.

ქათამი ჰავაიურად, ანანასით



  • პორცია: 2 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: -
  • მომზადების დრო: -
  • კალორიები: 209
  • სირთულე: ადვილი

ქათამი ჰავაიურად, ანანასით

დახვეწილი და გემრიელი ქათამი ჰავაიურად, ანანასით, უცილობლად გახდება თქვენი სუფრის მთავარი მოვლენა (ან 'სუფრის მშვენება'). ნაზი ქათმის ხორცისა და პიკანტური ანანასის კომბინაცია ყველას მოეწონება.

მომზადების აღწერა:
ქათამი ჰავაიურად გამომცხვარია ღუმელში, დაკონსერვებულ ანანასთან ერთად. ამ კერძის მომზადება შეგიძლიათ სადღესასწაულო სუფრისთვისაც. რეცეპტისთვის დაგჭირდებათ უცხიმო ქათმის ფილე, დაკონსერვებული ანანასი, ცოტა მაიონეზი და ყველი. კერძი გამოდის წვნიანი და ძალიან გემრიელი.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. მოამზადეთ ინგრედიენტები ქათმის ჰავაიურად, ანანასით მოსამზადებლად.
  2. ქათმის ფილე დაჭერით ფირფიტებად — როგორც შნიცელისთვის (ანუ "ატბივნოისთვის").
  3. დაბეგვეთ ხორცი კულინარიული ჩაქუჩით, დაამატეთ მარილი და შავი პილპილი გემოვნებით.
  4. საცხობ ფორმას წაუსვით ზეთი, მოათავსეთ ქათმის დაბეგვილი ნაჭრები (ატბივნოები), მოასხით მაიონეზი.
  5. ანანასის რგოლები დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად.
  6. ყველი გახეხეთ სახეხზე.
  7. დადეთ ანანასის ნაჭრები ქათმის დაბეგვილ ნაჭრებზე.
  8. მოაყარეთ ხორცს გახეხილი ყველი. აცხვეთ ქათამი ღუმელში 180 გრადუს ტემპერატურაზე დაახლოებით 20-25 წუთის განმავლობაში, სანამ არ შეწითლდება.
  9. მზა კერძი სუფრაზე ცხელ მდგომარეობაში მიიტანეთ.

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.