პურის ჩხირები ყველით
საყვარეი ფილმის ყურებამდე, აუცილებლად ვაცხობ გრისინებს ყველით, ეს რეცეპტი ჩემმა იტალიელმა მეგობარმა ლაურამ გამიზიარა. გრისინი – ეს არის პურის ჩხირები ყველით, რომელიც ზომით ოდნავ დიდია ფანქარზე. სისინი ზზალიან მალე ცხვება. სანამ ერთი ულუფა ცხვება, მანამდე მეორეს ვამზადებ ცხობისთვის.
ერთ-ერთი ლეგენდის თანახმად გრისინები XIV საუკუნეში შეიქმნა სიმსუქნით შეპყრობილი იტალიელი პრინცისთვის, რომელსაც ექიმმა ხშირი და მცირე ულუფებით კვება დაუნიშნა.
მეორე ლეგენდის თანახმად, რომელიც ისევ XIV საუკუნეში ვითარდება მოგვითხრობს, პურის დეფიციტის ისტორიაზე პემონტში, სადაც პურს ნაჭრება ყიდიდნენ და ამ ნაჭრების შოვნაც ძალიან რთული იყო. მდგომარეობა ძალიან რთულდებოდა, რის შედეგადაც დიდი ზომის გრისინი გადაიქცა პატარა თხელ ჩხირებად.
პურის ჩხირები
დღეს ჩვენ გაგიზიარებთ, ყველის გრისინების რეცეპტს, რომელისაც დამატებული აქვს პროვანსული სანეებლები. ეს ჩხირები ძალიან უხდება ყავას და ჩაის, ამ ჩხირებით შეგიძლიათ ჩაანაცვლოთ პური სუფის მირთმევისას.
პურის ჩხირები ყველით
საყვარეი ფილმის ყურებამდე, აუცილებლად ვაცხობ გრისინებს ყველით, ეს რეცეპტი ჩემმა იტალიელმა მეგობარმა ლაურამ გამიზიარა. გრისინი – ეს არის პურის ჩხირები ყველით, რომელიც ზომით ოდნავ დიდია ფანქარზე. სისინი ზზალიან მალე ცხვება. სანამ ერთი ულუფა ცხვება, მანამდე მეორეს ვამზადებ ცხობისთვის.
ერთ-ერთი ლეგენდის თანახმად გრისინები XIV საუკუნეში შეიქმნა სიმსუქნით შეპყრობილი იტალიელი პრინცისთვის, რომელსაც ექიმმა ხშირი და მცირე ულუფებით კვება დაუნიშნა.
მეორე ლეგენდის თანახმად, რომელიც ისევ XIV საუკუნეში ვითარდება მოგვითხრობს, პურის დეფიციტის ისტორიაზე პემონტში, სადაც პურს ნაჭრება ყიდიდნენ და ამ ნაჭრების შოვნაც ძალიან რთული იყო. მდგომარეობა ძალიან რთულდებოდა, რის შედეგადაც დიდი ზომის გრისინი გადაიქცა პატარა თხელ ჩხირებად.
პურის ჩხირები
დღეს ჩვენ გაგიზიარებთ, ყველის გრისინების რეცეპტს, რომელისაც დამატებული აქვს პროვანსული სანეებლები. ეს ჩხირები ძალიან უხდება ყავას და ჩაის, ამ ჩხირებით შეგიძლიათ ჩაანაცვლოთ პური სუფის მირთმევისას.
დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.