- პორცია: 2 ადამიანი
- მომზადება: 20 წუთი
- დამზადება: 2 საათი
- კალორია 100 გრამზე: 190
- სირთულე:
საშუალო
დაბეჭდვა
უჩვეულო და უგემრიელესი! მოამზადეთ ეს ჰაეროვანი არაჟნის დესერტი კივითა და ჟელატინით. მსუბუქი ჟელე მზადდება სწრაფად, ვანილის შაქრით და გამაგრილებელი კივის კუბიკებით. იდეალური დესერტი სადღესასწაულო სუფრისთვის ან ყოველდღიური სიამოვნებისთვის.
ინგრედიენტები
დამზადება
- წინასწარ გააცივეთ არაჟანი რამდენიმე საათის განმავლობაში. კივი გარეცხეთ, გააცალეთ კანი და კუბიკებად დაჭერით. ჟელატინი წინასწარ დაასხით 1/4 ჭიქა ოთახის ტემპერატურის წყალი და დატოვეთ გასაფუებლად დაახლოებით 10 წუთის განმავლობაში.
- გაცივებული არაჟანი და შაქარი ათქვიფეთ მიქსერით, სანამ არ გახდება ოდნავ ჰაეროვანი და შაქრის კრისტალები სრულად არ გაიხსნება.
- გაფუებული ჟელატინი შედგით მიკროტალღურ ღუმელში 10 წამით, რათა მასა სრულად გაიხსნას.
- ჩაასხით ჟელატინი ათქვეფილ არაჟანში შაქრით და კიდევ ათქვიფეთ 30 წამის განმავლობაში.
- თითოეული ფორმის ფსკერზე დაალაგეთ კივის კუბიკები და დაასხით არაჟნისა და ჟელატინის ნარევი. ზემოდან კვლავ დაალაგეთ კივის ნაჭრები და შედგით მაცივარში 2 საათით, ან უკეთესია მთელი ღამით.
ჟელე კივით
- პორცია: 2 ადამიანი
- მომზადება: 20 წუთი
- დამზადება: 2 საათი
- კალორია 100 გრამზე: 190
- სირთულე:
საშუალო
უჩვეულო და უგემრიელესი! მოამზადეთ ეს ჰაეროვანი არაჟნის დესერტი კივითა და ჟელატინით. მსუბუქი ჟელე მზადდება სწრაფად, ვანილის შაქრით და გამაგრილებელი კივის კუბიკებით. იდეალური დესერტი სადღესასწაულო სუფრისთვის ან ყოველდღიური სიამოვნებისთვის.
ინგრედიენტები
დამზადება
- წინასწარ გააცივეთ არაჟანი რამდენიმე საათის განმავლობაში. კივი გარეცხეთ, გააცალეთ კანი და კუბიკებად დაჭერით. ჟელატინი წინასწარ დაასხით 1/4 ჭიქა ოთახის ტემპერატურის წყალი და დატოვეთ გასაფუებლად დაახლოებით 10 წუთის განმავლობაში.
- გაცივებული არაჟანი და შაქარი ათქვიფეთ მიქსერით, სანამ არ გახდება ოდნავ ჰაეროვანი და შაქრის კრისტალები სრულად არ გაიხსნება.
- გაფუებული ჟელატინი შედგით მიკროტალღურ ღუმელში 10 წამით, რათა მასა სრულად გაიხსნას.
- ჩაასხით ჟელატინი ათქვეფილ არაჟანში შაქრით და კიდევ ათქვიფეთ 30 წამის განმავლობაში.
- თითოეული ფორმის ფსკერზე დაალაგეთ კივის კუბიკები და დაასხით არაჟნისა და ჟელატინის ნარევი. ზემოდან კვლავ დაალაგეთ კივის ნაჭრები და შედგით მაცივარში 2 საათით, ან უკეთესია მთელი ღამით.
შეიძლება მოგეწონოთ