ინდაურის კატლეტები პროშუტოთი 2

ინდაურის კატლეტები პროშუტოთი 2

ხორცი 0 ბოლო განახლება: Nov 22, 2025 შექმნილია: Nov 22, 2025
ინდაურის კატლეტები პროშუტოთი 2
  • პორცია: 8 ადამიანი
  • მომზადება: 15 წუთი
  • დამზადება: 20 წუთი
  • კალორია 100 გრამზე: 230
  • სირთულე: საშუალო
დაბეჭდვა

ეს კერძი არის ნამდვილი გასტრონომიული სიამოვნება, რომელიც აერთიანებს იტალიური სამზარეულოს ინტენსიურ არომატებს და ინდაურის ნაზ ხორცს.

გარეგნობა და მომზადების მეთოდი: კატლეტები მზადდება ინდივიდუალურ ფორმებში, რომელთა ფსკერზეც პროშუტოს ნაჭრებია დალაგებული და კარაქით არის გაჟღენთილი. ღუმელში გამოცხობისას პროშუტო ხდება ხრაშუნა და ქმნის კატლეტის გარშემო გემრიელ, მარილიან გარსს.

შიგთავსი და გემო: ინდაურის ფარში არის წვნიანი და არომატული, რადგან გამდიდრებულია გამომშრალი პომიდვრის, ახალი რეჰანისა და ფიჭვის კაკლის პასტით. ეს პასტა ანიჭებს კატლეტს მზიან, ტკბილ-მომჟავო იტალიურ ხასიათს. დამატებული ნიორი და წითელი წიწაკა კი პიკანტურობას მატებს.

ტექსტურა: კერძი აერთიანებს რამდენიმე ტექსტურას: ნაზ და რბილ შიგთავსს და ხრაშუნა, მარილიან გარე გარსს (პროშუტო).

ეს კატლეტები იდეალურია სადღესასწაულო სუფრისთვის ან როცა გსურთ, სტუმრები არაჩვეულებრივი, დახვეწილი კერძით გააოცოთ.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. ინგრედიენტების მომზადება: მოამზადეთ კატლეტებისთვის საჭირო ინგრედიენტები.
  2. იტალიური პასტის მომზადება: ბლენდერის თასში მოათავსეთ გამომშრალი პომიდორი, რეჰანი და ფიჭვის კაკალი. დააბლენდერეთ, სანამ არ მიიღებთ შედარებით ერთგვაროვან პასტას (როგორიც პესტოა).
  3. ფარშის შერევა: ფარშს დაამატეთ კვერცხი, დაფქული წითელი წიწაკა (ჩილი), მიღებული პომიდვრის პასტა, ნიორი და პურის ნამცეცები. კარგად მოზილეთ.
  4. ფორმირება: კატლეტის თითოეული ფორმის ფსკერზე წაუსვით კარაქი. მოათავსეთ პროშუტოს ნაჭერი ისე, რომ მისი ბოლოები გადმოცვენილი იყოს ფორმიდან. შემდეგ ჩადეთ შიგნით ფარში და გადმოცვენილი პროშუტოს ბოლოებით დააფარეთ ზემოდან.
  5. გამოცხობა: მოათავსეთ ღუმელში, რომელიც წინასწარ გაცხელებულია 180 C - მდე, და აცხვეთ 30 წუთის განმავლობაში.
  6. ინდაურის კატლეტები მზად არის! მიიტანეთ სუფრაზე და ისიამოვნეთ. გემრიელად მიირთვით!

ინდაურის კატლეტები პროშუტოთი 2



  • პორცია: 8 ადამიანი
  • მომზადება: 15 წუთი
  • დამზადება: 20 წუთი
  • კალორია 100 გრამზე: 230
  • სირთულე: საშუალო

ეს კერძი არის ნამდვილი გასტრონომიული სიამოვნება, რომელიც აერთიანებს იტალიური სამზარეულოს ინტენსიურ არომატებს და ინდაურის ნაზ ხორცს.

გარეგნობა და მომზადების მეთოდი: კატლეტები მზადდება ინდივიდუალურ ფორმებში, რომელთა ფსკერზეც პროშუტოს ნაჭრებია დალაგებული და კარაქით არის გაჟღენთილი. ღუმელში გამოცხობისას პროშუტო ხდება ხრაშუნა და ქმნის კატლეტის გარშემო გემრიელ, მარილიან გარსს.

შიგთავსი და გემო: ინდაურის ფარში არის წვნიანი და არომატული, რადგან გამდიდრებულია გამომშრალი პომიდვრის, ახალი რეჰანისა და ფიჭვის კაკლის პასტით. ეს პასტა ანიჭებს კატლეტს მზიან, ტკბილ-მომჟავო იტალიურ ხასიათს. დამატებული ნიორი და წითელი წიწაკა კი პიკანტურობას მატებს.

ტექსტურა: კერძი აერთიანებს რამდენიმე ტექსტურას: ნაზ და რბილ შიგთავსს და ხრაშუნა, მარილიან გარე გარსს (პროშუტო).

ეს კატლეტები იდეალურია სადღესასწაულო სუფრისთვის ან როცა გსურთ, სტუმრები არაჩვეულებრივი, დახვეწილი კერძით გააოცოთ.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. ინგრედიენტების მომზადება: მოამზადეთ კატლეტებისთვის საჭირო ინგრედიენტები.
  2. იტალიური პასტის მომზადება: ბლენდერის თასში მოათავსეთ გამომშრალი პომიდორი, რეჰანი და ფიჭვის კაკალი. დააბლენდერეთ, სანამ არ მიიღებთ შედარებით ერთგვაროვან პასტას (როგორიც პესტოა).
  3. ფარშის შერევა: ფარშს დაამატეთ კვერცხი, დაფქული წითელი წიწაკა (ჩილი), მიღებული პომიდვრის პასტა, ნიორი და პურის ნამცეცები. კარგად მოზილეთ.
  4. ფორმირება: კატლეტის თითოეული ფორმის ფსკერზე წაუსვით კარაქი. მოათავსეთ პროშუტოს ნაჭერი ისე, რომ მისი ბოლოები გადმოცვენილი იყოს ფორმიდან. შემდეგ ჩადეთ შიგნით ფარში და გადმოცვენილი პროშუტოს ბოლოებით დააფარეთ ზემოდან.
  5. გამოცხობა: მოათავსეთ ღუმელში, რომელიც წინასწარ გაცხელებულია 180 C - მდე, და აცხვეთ 30 წუთის განმავლობაში.
  6. ინდაურის კატლეტები მზად არის! მიიტანეთ სუფრაზე და ისიამოვნეთ. გემრიელად მიირთვით!

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.