ეს კერძი არის ნამდვილი გასტრონომიული სიამოვნება, რომელიც აერთიანებს იტალიური სამზარეულოს ინტენსიურ არომატებს და ინდაურის ნაზ ხორცს.
გარეგნობა და მომზადების მეთოდი: კატლეტები მზადდება ინდივიდუალურ ფორმებში, რომელთა ფსკერზეც პროშუტოს ნაჭრებია დალაგებული და კარაქით არის გაჟღენთილი. ღუმელში გამოცხობისას პროშუტო ხდება ხრაშუნა და ქმნის კატლეტის გარშემო გემრიელ, მარილიან გარსს.
შიგთავსი და გემო: ინდაურის ფარში არის წვნიანი და არომატული, რადგან გამდიდრებულია გამომშრალი პომიდვრის, ახალი რეჰანისა და ფიჭვის კაკლის პასტით. ეს პასტა ანიჭებს კატლეტს მზიან, ტკბილ-მომჟავო იტალიურ ხასიათს. დამატებული ნიორი და წითელი წიწაკა კი პიკანტურობას მატებს.
ტექსტურა: კერძი აერთიანებს რამდენიმე ტექსტურას: ნაზ და რბილ შიგთავსს და ხრაშუნა, მარილიან გარე გარსს (პროშუტო).
ეს კატლეტები იდეალურია სადღესასწაულო სუფრისთვის ან როცა გსურთ, სტუმრები არაჩვეულებრივი, დახვეწილი კერძით გააოცოთ.
ეს კერძი არის ნამდვილი გასტრონომიული სიამოვნება, რომელიც აერთიანებს იტალიური სამზარეულოს ინტენსიურ არომატებს და ინდაურის ნაზ ხორცს.
გარეგნობა და მომზადების მეთოდი: კატლეტები მზადდება ინდივიდუალურ ფორმებში, რომელთა ფსკერზეც პროშუტოს ნაჭრებია დალაგებული და კარაქით არის გაჟღენთილი. ღუმელში გამოცხობისას პროშუტო ხდება ხრაშუნა და ქმნის კატლეტის გარშემო გემრიელ, მარილიან გარსს.
შიგთავსი და გემო: ინდაურის ფარში არის წვნიანი და არომატული, რადგან გამდიდრებულია გამომშრალი პომიდვრის, ახალი რეჰანისა და ფიჭვის კაკლის პასტით. ეს პასტა ანიჭებს კატლეტს მზიან, ტკბილ-მომჟავო იტალიურ ხასიათს. დამატებული ნიორი და წითელი წიწაკა კი პიკანტურობას მატებს.
ტექსტურა: კერძი აერთიანებს რამდენიმე ტექსტურას: ნაზ და რბილ შიგთავსს და ხრაშუნა, მარილიან გარე გარსს (პროშუტო).
ეს კატლეტები იდეალურია სადღესასწაულო სუფრისთვის ან როცა გსურთ, სტუმრები არაჩვეულებრივი, დახვეწილი კერძით გააოცოთ.
დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.