ეს არის ნაზი და არომატული საოჯახო კერძი, რომელიც იდეალურად აბალანსებს გემოსა და სარგებელს.
ინდაურის წვნიანი ფილე, სწრაფად მოშუშვის წყალობით, ინარჩუნებს თავის ყველა წვენს და რჩება განსაკუთრებით ნაზი. ის შერეულია არომატულ, მოხარშულ შამპინიონებთან და წვრილად პასირებულ ხახვთან, რომელიც კარაქის კრემისებრ გემოს აძლევს.
კერძის გული არის კრემისებრი და მკვებავი სოუსი, მომზადებული ხაჭოს, არაჟნისა და სანელებლების საფუძველზე, რომელიც კერძს სიმსუბუქესა და სიმდიდრეს მატებს.
ბოლოს, კერძი ორჯერ იფარება სულგუნით: ნაწილი სოუსშია შერეული, ხოლო მეორე ნაწილი ზემოდან ეყრება და გრილის ქვეშ ცხვება, რის შედეგადაც მიიღება ოქროსფერი, ხრაშუნა და ოდნავ გაწელილი ყველის ქერქი.
იდეალურია მათთვის, ვინც ეძებს მსუბუქ, ცილებით მდიდარ და დამაკმაყოფილებელ კერძს.
ეს არის ნაზი და არომატული საოჯახო კერძი, რომელიც იდეალურად აბალანსებს გემოსა და სარგებელს.
ინდაურის წვნიანი ფილე, სწრაფად მოშუშვის წყალობით, ინარჩუნებს თავის ყველა წვენს და რჩება განსაკუთრებით ნაზი. ის შერეულია არომატულ, მოხარშულ შამპინიონებთან და წვრილად პასირებულ ხახვთან, რომელიც კარაქის კრემისებრ გემოს აძლევს.
კერძის გული არის კრემისებრი და მკვებავი სოუსი, მომზადებული ხაჭოს, არაჟნისა და სანელებლების საფუძველზე, რომელიც კერძს სიმსუბუქესა და სიმდიდრეს მატებს.
ბოლოს, კერძი ორჯერ იფარება სულგუნით: ნაწილი სოუსშია შერეული, ხოლო მეორე ნაწილი ზემოდან ეყრება და გრილის ქვეშ ცხვება, რის შედეგადაც მიიღება ოქროსფერი, ხრაშუნა და ოდნავ გაწელილი ყველის ქერქი.
იდეალურია მათთვის, ვინც ეძებს მსუბუქ, ცილებით მდიდარ და დამაკმაყოფილებელ კერძს.
დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.