ინდაურის გულმკერდი შამპინიონებით

ინდაურის გულმკერდი შამპინიონებით

ხორცი 0 ბოლო განახლება: Nov 15, 2025 შექმნილია: Nov 15, 2025
ინდაურის გულმკერდი შამპინიონებით
  • პორცია: 5 ადამიანი
  • მომზადება: 20 წუთი
  • დამზადება: 40 წუთი
  • კალორიები: 128
  • სირთულე: საშუალო
დაბეჭდვა

ეს არის ნაზი და არომატული საოჯახო კერძი, რომელიც იდეალურად აბალანსებს გემოსა და სარგებელს.

ინდაურის წვნიანი ფილე, სწრაფად მოშუშვის წყალობით, ინარჩუნებს თავის ყველა წვენს და რჩება განსაკუთრებით ნაზი. ის შერეულია არომატულ, მოხარშულ შამპინიონებთან და წვრილად პასირებულ ხახვთან, რომელიც კარაქის კრემისებრ გემოს აძლევს.

კერძის გული არის კრემისებრი და მკვებავი სოუსი, მომზადებული ხაჭოს, არაჟნისა და სანელებლების საფუძველზე, რომელიც კერძს სიმსუბუქესა და სიმდიდრეს მატებს.

ბოლოს, კერძი ორჯერ იფარება სულგუნით: ნაწილი სოუსშია შერეული, ხოლო მეორე ნაწილი ზემოდან ეყრება და გრილის ქვეშ ცხვება, რის შედეგადაც მიიღება ოქროსფერი, ხრაშუნა და ოდნავ გაწელილი ყველის ქერქი.

იდეალურია მათთვის, ვინც ეძებს მსუბუქ, ცილებით მდიდარ და დამაკმაყოფილებელ კერძს.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. ინდაურის ფილეს ვჭრი და სწრაფად, მაღალ ცეცხლზე, მცენარეულ ზეთში ვშუშავ (ვაპასირებ) ისე, რომ ხორცმა ფერი იცვალოს (გათეთრდეს), მაგრამ სითხე მაინც დარჩეს.
  2. გადაიტანეთ საცხობ ფორმაში (ყალიბში).
  3. იქვე (იმავე ფორმაში) მოხარშული და დაჭრილი შამპინიონები.
  4. კარაქში ვშუშავ წვრილად დაჭრილ ხახვს. ვამატებ ხაჭოს.
  5. და ცოტა ხანს ერთად უნდა მოიშუშოს.
  6. აურიეთ წყალი, არაჟანი, მარილი, პილპილი, ხმელი ოხრახუშს.
  7. შემდეგ – გახეხილი სულგუნი (100 გ).
  8. გახურებულ ნარევს საცხობ ფორმაში ინდაურთან და სოკოსთან ერთად ვათავსებთ (ვამატებთ).
  9. ვურევთ. ვდგამთ 180 C - მდე გაცხელებულ ღუმელში 19 წუთით.
  10. შემდეგ ისევ ვყრი სულგუნს (50 გ). ვამზადებთ (ვაცხობთ) ზედა გრილზე 5 წუთის განმავლობაში. მზადაა!
  11. გემრიელად მიირთვით!

ინდაურის გულმკერდი შამპინიონებით



  • პორცია: 5 ადამიანი
  • მომზადება: 20 წუთი
  • დამზადება: 40 წუთი
  • კალორიები: 128
  • სირთულე: საშუალო

ეს არის ნაზი და არომატული საოჯახო კერძი, რომელიც იდეალურად აბალანსებს გემოსა და სარგებელს.

ინდაურის წვნიანი ფილე, სწრაფად მოშუშვის წყალობით, ინარჩუნებს თავის ყველა წვენს და რჩება განსაკუთრებით ნაზი. ის შერეულია არომატულ, მოხარშულ შამპინიონებთან და წვრილად პასირებულ ხახვთან, რომელიც კარაქის კრემისებრ გემოს აძლევს.

კერძის გული არის კრემისებრი და მკვებავი სოუსი, მომზადებული ხაჭოს, არაჟნისა და სანელებლების საფუძველზე, რომელიც კერძს სიმსუბუქესა და სიმდიდრეს მატებს.

ბოლოს, კერძი ორჯერ იფარება სულგუნით: ნაწილი სოუსშია შერეული, ხოლო მეორე ნაწილი ზემოდან ეყრება და გრილის ქვეშ ცხვება, რის შედეგადაც მიიღება ოქროსფერი, ხრაშუნა და ოდნავ გაწელილი ყველის ქერქი.

იდეალურია მათთვის, ვინც ეძებს მსუბუქ, ცილებით მდიდარ და დამაკმაყოფილებელ კერძს.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. ინდაურის ფილეს ვჭრი და სწრაფად, მაღალ ცეცხლზე, მცენარეულ ზეთში ვშუშავ (ვაპასირებ) ისე, რომ ხორცმა ფერი იცვალოს (გათეთრდეს), მაგრამ სითხე მაინც დარჩეს.
  2. გადაიტანეთ საცხობ ფორმაში (ყალიბში).
  3. იქვე (იმავე ფორმაში) მოხარშული და დაჭრილი შამპინიონები.
  4. კარაქში ვშუშავ წვრილად დაჭრილ ხახვს. ვამატებ ხაჭოს.
  5. და ცოტა ხანს ერთად უნდა მოიშუშოს.
  6. აურიეთ წყალი, არაჟანი, მარილი, პილპილი, ხმელი ოხრახუშს.
  7. შემდეგ – გახეხილი სულგუნი (100 გ).
  8. გახურებულ ნარევს საცხობ ფორმაში ინდაურთან და სოკოსთან ერთად ვათავსებთ (ვამატებთ).
  9. ვურევთ. ვდგამთ 180 C - მდე გაცხელებულ ღუმელში 19 წუთით.
  10. შემდეგ ისევ ვყრი სულგუნს (50 გ). ვამზადებთ (ვაცხობთ) ზედა გრილზე 5 წუთის განმავლობაში. მზადაა!
  11. გემრიელად მიირთვით!

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.