ჭარხლის სალათი ბოლოკითა და ყველით

ჭარხლის სალათი ბოლოკითა და ყველით

სალათი 0 ბოლო განახლება: Nov 08, 2025 შექმნილია: Nov 08, 2025
ჭარხლის სალათი ბოლოკითა და ყველით
  • პორცია: 1 ადამიანი
  • მომზადება: 10 წუთი
  • დამზადება: 20 წუთი
  • კალორიები: 93
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

გთავაზობთ, რომ გაამრავალფეროვნოთ საშინაო მენიუ და მოამზადოთ გამაცოცხლებელი ჭარხლის სალათი ბოლოკითა და კიტრის დამატებით.

გაზაფხულის პერიოდში ჩვენს ორგანიზმს, როგორც არასდროს, სჭირდება ვიტამინების მიღება, და ასეთი სალათი შესანიშნავი ალტერნატივა იქნება პოპულარული გაზაფხულის სალათებისთვის.

ასევე, სალათს მე დავუმატე ადიღეური ყველი, რომელიც ძალიან კარგად ეხამება დანარჩენ ინგრედიენტებს.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. სალათისთვის მოამზადეთ ყველა საჭირო პროდუქტი სიის მიხედვით.
  2. ჭარხალი უნდა მოიხარშოს წინასწარ. მზა ჭარხალი უნდა გაიფცქვნას და დაიჭრას კუბიკებად. ჭარხალს დაამატეთ მზესუმზირის ზეთი, აურიეთ.
  3. ზოლებად (სოჭებად) დაჭერით კიტრი და ბოლოკი.
  4. დაჭერით მწვანე ხახვი და ისპანახი.
  5. კუბიკებად დაჭერით ადიღეური ყველი. სურვილის შემთხვევაში, მის ნაცვლად შეგიძლიათ გამოიყენოთ ფეტა ან ბრინზა.
  6. სალათის ჯამში, ჭარხალს დაამატეთ ბოლოკი, კიტრი, ყველი და მწვანილი. მოაყარეთ მარილი და პილპილი.
  7. თუ მზესუმზირის ზეთი ცოტა აღმოჩნდება, შეგიძლიათ კიდევ ორი კოვზი დაამატოთ. სალათი მაგიდაზე მიიტანეთ მაშინვე.
  8. გემრიელად მიირთვით!

ჭარხლის სალათი ბოლოკითა და ყველით



  • პორცია: 1 ადამიანი
  • მომზადება: 10 წუთი
  • დამზადება: 20 წუთი
  • კალორიები: 93
  • სირთულე: ადვილი

გთავაზობთ, რომ გაამრავალფეროვნოთ საშინაო მენიუ და მოამზადოთ გამაცოცხლებელი ჭარხლის სალათი ბოლოკითა და კიტრის დამატებით.

გაზაფხულის პერიოდში ჩვენს ორგანიზმს, როგორც არასდროს, სჭირდება ვიტამინების მიღება, და ასეთი სალათი შესანიშნავი ალტერნატივა იქნება პოპულარული გაზაფხულის სალათებისთვის.

ასევე, სალათს მე დავუმატე ადიღეური ყველი, რომელიც ძალიან კარგად ეხამება დანარჩენ ინგრედიენტებს.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. სალათისთვის მოამზადეთ ყველა საჭირო პროდუქტი სიის მიხედვით.
  2. ჭარხალი უნდა მოიხარშოს წინასწარ. მზა ჭარხალი უნდა გაიფცქვნას და დაიჭრას კუბიკებად. ჭარხალს დაამატეთ მზესუმზირის ზეთი, აურიეთ.
  3. ზოლებად (სოჭებად) დაჭერით კიტრი და ბოლოკი.
  4. დაჭერით მწვანე ხახვი და ისპანახი.
  5. კუბიკებად დაჭერით ადიღეური ყველი. სურვილის შემთხვევაში, მის ნაცვლად შეგიძლიათ გამოიყენოთ ფეტა ან ბრინზა.
  6. სალათის ჯამში, ჭარხალს დაამატეთ ბოლოკი, კიტრი, ყველი და მწვანილი. მოაყარეთ მარილი და პილპილი.
  7. თუ მზესუმზირის ზეთი ცოტა აღმოჩნდება, შეგიძლიათ კიდევ ორი კოვზი დაამატოთ. სალათი მაგიდაზე მიიტანეთ მაშინვე.
  8. გემრიელად მიირთვით!

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.