ხორცის კერძების უმეტესობას შეუძლია დაამშვენოს ბოსტნეულის გარნირი, რომელიც სავსეა არომატითა და ნოყიერებით. ბოსტნეულის კერძის ბუკეტი შეიძლება მოიცავდეს ორიდან ათამდე სახეობის ბოსტნეულს. გემოს გადაწყვეტილებათა სიმდიდრე რეგულირდება ინგრედიენტებისა და დანამატების რაოდენობით.
მნიშვნელოვან როლს თამაშობს ზეთის დამატება. გამოყენებული კარაქი (სლივოჩნოე მასლო) ან სპრედი შეაქვს რძის გემოს ნოტს. ზეითუნის ზეთი ნაზად უსვამს ხაზს გამოყენებული ინგრედიენტების ყველა ასპექტს, ამატებს რა ინდივიდუალურობის ნოტს. მცენარეული ზეთები, ჯიშის მიხედვით, ბოსტნეულს სძენს ხრაშუნას ან არომატულ შემადგენელს.
აღტაცების მომგვრელი დახვეწილი გემოს ხაზები, რომლებიც ერთ ბუკეტშია ნაქსოვი, გაახარებს თქვენს ახლობლებს.
ხორცის კერძების უმეტესობას შეუძლია დაამშვენოს ბოსტნეულის გარნირი, რომელიც სავსეა არომატითა და ნოყიერებით. ბოსტნეულის კერძის ბუკეტი შეიძლება მოიცავდეს ორიდან ათამდე სახეობის ბოსტნეულს. გემოს გადაწყვეტილებათა სიმდიდრე რეგულირდება ინგრედიენტებისა და დანამატების რაოდენობით.
მნიშვნელოვან როლს თამაშობს ზეთის დამატება. გამოყენებული კარაქი (სლივოჩნოე მასლო) ან სპრედი შეაქვს რძის გემოს ნოტს. ზეითუნის ზეთი ნაზად უსვამს ხაზს გამოყენებული ინგრედიენტების ყველა ასპექტს, ამატებს რა ინდივიდუალურობის ნოტს. მცენარეული ზეთები, ჯიშის მიხედვით, ბოსტნეულს სძენს ხრაშუნას ან არომატულ შემადგენელს.
აღტაცების მომგვრელი დახვეწილი გემოს ხაზები, რომლებიც ერთ ბუკეტშია ნაქსოვი, გაახარებს თქვენს ახლობლებს.
დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.