პომიდვრიანი ბრინჯი ყველით (ან: ტომატის ბრინჯი ყველით)

პომიდვრიანი ბრინჯი ყველით (ან: ტომატის ბრინჯი ყველით)

გარნირი 0 ბოლო განახლება: Oct 29, 2025 შექმნილია: Oct 29, 2025
პომიდვრიანი ბრინჯი ყველით (ან: ტომატის ბრინჯი ყველით)
  • პორცია: 4 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: 30
  • მომზადების დრო: 20
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

პომიდვრიანი ბრინჯი ყველით — ძალიან მარტივი და ამავდროულად ორიგინალური კერძია, რომლითაც ყველას შეუძლია დატკბეს!

მისი მომზადება მარტივია: პირველ რიგში, მოხარშეთ ბრინჯი მარილიან წყალში მზადყოფნამდე. შემდეგ, ღრმა ტაფაში გაადნეთ კარაქი და შეურიეთ ტომატის პასტას. ამ ნარევში გადაურიეთ მოხარშული ბრინჯი, სანამ ერთგვაროვან, ნათელ ფერს არ მიიღებს. ბოლოს კი დაამატეთ წვრილად გახეხილი მაგარი ყველი და კარგად აურიეთ, სანამ ყველი არ გადნება და ბრინჯს არ შეერევა. ეს კერძი იდეალურია მათთვის, ვისაც უყვარს სწრაფი, ნოყიერი და არომატული კერძები.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. გარეცხილ ბრინჯს ვყრით მდუღარე და დამარილებულ წყალში. ბრინჯს ვხარშავთ 15-20 წუთის განმავლობაში, მზადყოფნამდე. მზა ბრინჯს ვდებთ საწურზე (დურშლაგზე), რათა ზედმეტი სითხე დაიწუროს.
  2. ღრმა ტაფას ვდგამთ ცეცხლზე, ვამატებთ კარაქს და ვადნობთ მას. ტაფაში ვამატებთ ტომატის პასტას და კარგად ვურევთ. შემდეგ ბრინჯს ვამატებთ ტაფაში და კარგად ვურევთ ერთგვაროვანი ფერის მიღებამდე.
  3. ყველს ვხეხავთ წვრილ სახეხზე. ყველს ვამატებთ ბრინჯს და ისევ კარგად ვურევთ.

პომიდვრიანი ბრინჯი ყველით (ან: ტომატის ბრინჯი ყველით)



  • პორცია: 4 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: 30
  • მომზადების დრო: 20
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი

პომიდვრიანი ბრინჯი ყველით — ძალიან მარტივი და ამავდროულად ორიგინალური კერძია, რომლითაც ყველას შეუძლია დატკბეს!

მისი მომზადება მარტივია: პირველ რიგში, მოხარშეთ ბრინჯი მარილიან წყალში მზადყოფნამდე. შემდეგ, ღრმა ტაფაში გაადნეთ კარაქი და შეურიეთ ტომატის პასტას. ამ ნარევში გადაურიეთ მოხარშული ბრინჯი, სანამ ერთგვაროვან, ნათელ ფერს არ მიიღებს. ბოლოს კი დაამატეთ წვრილად გახეხილი მაგარი ყველი და კარგად აურიეთ, სანამ ყველი არ გადნება და ბრინჯს არ შეერევა. ეს კერძი იდეალურია მათთვის, ვისაც უყვარს სწრაფი, ნოყიერი და არომატული კერძები.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. გარეცხილ ბრინჯს ვყრით მდუღარე და დამარილებულ წყალში. ბრინჯს ვხარშავთ 15-20 წუთის განმავლობაში, მზადყოფნამდე. მზა ბრინჯს ვდებთ საწურზე (დურშლაგზე), რათა ზედმეტი სითხე დაიწუროს.
  2. ღრმა ტაფას ვდგამთ ცეცხლზე, ვამატებთ კარაქს და ვადნობთ მას. ტაფაში ვამატებთ ტომატის პასტას და კარგად ვურევთ. შემდეგ ბრინჯს ვამატებთ ტაფაში და კარგად ვურევთ ერთგვაროვანი ფერის მიღებამდე.
  3. ყველს ვხეხავთ წვრილ სახეხზე. ყველს ვამატებთ ბრინჯს და ისევ კარგად ვურევთ.

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.