ორაგულის რეცეპტი თეთრ სოუსში

ორაგულის რეცეპტი თეთრ სოუსში

თევზი და ზღვის პროდუქტები 0 ბოლო განახლება: Oct 30, 2025 შექმნილია: Oct 30, 2025
ორაგულის რეცეპტი თეთრ სოუსში
  • პორცია: 2 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: 10
  • მომზადების დრო: 20
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

ორაგული თეთრ სოუსში: სწრაფი და გემრიელი საიდუმლო

ეს რეცეპტი გთავაზობთ ორაგულის მომზადების იმ საიდუმლოს, რომელიც მას განსაკუთრებულად წვნიანს, ნაზს და წარმოუდგენლად გემრიელს ხდის. კერძი იდეალურია მათთვის, ვისაც დროის სიმცირის მიუხედავად, სურს მოამზადოს ჯანსაღი და დახვეწილი ვახშამი.

რას გპირდებათ ეს რეცეპტი:

იდეალური ტექსტურა: გაიგებთ ხერხს, თუ როგორ მიიღოთ ორაგულის ხრაშუნა, ოქროსფერი კანი, მაშინ როცა თევზის ფილე შიგნიდან ნაზი და წვნიანი რჩება.

კრემოვანი სოუსი: მოამზადებთ მდიდარ და არომატულ თეთრ სოუსს ნაღების, კრემ ყველის, ნივრის, გახეხილი პარმეზანის, სოკოსა და ისპანახის დამატებით.

სისწრაფე: მთელი პროცესი, მათ შორის თევზის მომზადება და სოუსის მოთუშვა, სულ რაღაც 15 წუთს წაგართმევთ.

სასარგებლო კერძი: ორაგული, მდიდარი ომეგა-3 ცხიმოვანი მჟავებით, ბოსტნეულთან ერთად, უზრუნველყოფს სრულფასოვან და ჯანსაღ კვებას.

მიჰყევით მარტივ ნაბიჯებს და აღმოაჩინეთ, როგორ აქციოთ უბრალო ორაგული ნამდვილ კულინარიულ შედევრად.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. ორაგულის მომზადება
  2. ორაგულის კანს მოასხით გაცხელებული მცენარეული ზეთი.
  3. გადაატარეთ კანს საგორავი (სკალკა), რომ ხრაშუნა გახდეს.
  4. ორაგულის ფილე დიაგონალზე დასერეთ.
  5. რბილი კარაქი დაჭერით და წაუსვით ორაგულს.
  6. მოაყარეთ სკალკით დაფქული შავი პილპილი და უხეში მარილი. ასევე დაამატეთ გრანულირებული ნიორი.
  7. დაჭერით ორაგული პორციულ ნაჭრებად. შეწვით ტაფაზე მცენარეულ ზეთში.
  8. სოუსისა და ბოსტნეულის მომზადება
  9. გაფცქვენით და თხელ ნახევარრგოლებად დაჭერით 2 თავი ხახვი. შეწვით ტაფაზე მცენარეულ ზეთში.
  10. დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ნივრის რამდენიმე კბილი.
  11. სოკო დაჭერით ნაჭრებად და დაამატეთ ტაფაზე.
  12. განახევრებული პომიდორი ჩერიც ჩაამატეთ ტაფაზე.
  13. მოაყარეთ წვრილად გახეხილი პარმეზანი.
  14. დაამატეთ ისპანახი. მოაყარეთ მარილი და პილპილი.
  15. დაასხით ნაღები და დაამატეთ ნაღების ყველი (კრემ-ყველი).
  16. სოუსში ჩაალაგეთ შემწვარი ორაგულის ნაჭრები. დაამატეთ ლიმონის რამდენიმე თხელი ნაჭერი.
  17. თუშეთ 15 წუთის განმავლობაში.

ორაგულის რეცეპტი თეთრ სოუსში



  • პორცია: 2 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: 10
  • მომზადების დრო: 20
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი

ორაგული თეთრ სოუსში: სწრაფი და გემრიელი საიდუმლო

ეს რეცეპტი გთავაზობთ ორაგულის მომზადების იმ საიდუმლოს, რომელიც მას განსაკუთრებულად წვნიანს, ნაზს და წარმოუდგენლად გემრიელს ხდის. კერძი იდეალურია მათთვის, ვისაც დროის სიმცირის მიუხედავად, სურს მოამზადოს ჯანსაღი და დახვეწილი ვახშამი.

რას გპირდებათ ეს რეცეპტი:

იდეალური ტექსტურა: გაიგებთ ხერხს, თუ როგორ მიიღოთ ორაგულის ხრაშუნა, ოქროსფერი კანი, მაშინ როცა თევზის ფილე შიგნიდან ნაზი და წვნიანი რჩება.

კრემოვანი სოუსი: მოამზადებთ მდიდარ და არომატულ თეთრ სოუსს ნაღების, კრემ ყველის, ნივრის, გახეხილი პარმეზანის, სოკოსა და ისპანახის დამატებით.

სისწრაფე: მთელი პროცესი, მათ შორის თევზის მომზადება და სოუსის მოთუშვა, სულ რაღაც 15 წუთს წაგართმევთ.

სასარგებლო კერძი: ორაგული, მდიდარი ომეგა-3 ცხიმოვანი მჟავებით, ბოსტნეულთან ერთად, უზრუნველყოფს სრულფასოვან და ჯანსაღ კვებას.

მიჰყევით მარტივ ნაბიჯებს და აღმოაჩინეთ, როგორ აქციოთ უბრალო ორაგული ნამდვილ კულინარიულ შედევრად.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. ორაგულის მომზადება
  2. ორაგულის კანს მოასხით გაცხელებული მცენარეული ზეთი.
  3. გადაატარეთ კანს საგორავი (სკალკა), რომ ხრაშუნა გახდეს.
  4. ორაგულის ფილე დიაგონალზე დასერეთ.
  5. რბილი კარაქი დაჭერით და წაუსვით ორაგულს.
  6. მოაყარეთ სკალკით დაფქული შავი პილპილი და უხეში მარილი. ასევე დაამატეთ გრანულირებული ნიორი.
  7. დაჭერით ორაგული პორციულ ნაჭრებად. შეწვით ტაფაზე მცენარეულ ზეთში.
  8. სოუსისა და ბოსტნეულის მომზადება
  9. გაფცქვენით და თხელ ნახევარრგოლებად დაჭერით 2 თავი ხახვი. შეწვით ტაფაზე მცენარეულ ზეთში.
  10. დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ნივრის რამდენიმე კბილი.
  11. სოკო დაჭერით ნაჭრებად და დაამატეთ ტაფაზე.
  12. განახევრებული პომიდორი ჩერიც ჩაამატეთ ტაფაზე.
  13. მოაყარეთ წვრილად გახეხილი პარმეზანი.
  14. დაამატეთ ისპანახი. მოაყარეთ მარილი და პილპილი.
  15. დაასხით ნაღები და დაამატეთ ნაღების ყველი (კრემ-ყველი).
  16. სოუსში ჩაალაგეთ შემწვარი ორაგულის ნაჭრები. დაამატეთ ლიმონის რამდენიმე თხელი ნაჭერი.
  17. თუშეთ 15 წუთის განმავლობაში.

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.