პაელია ზღვის პროდუქტებით

პაელია ზღვის პროდუქტებით

თევზი და ზღვის პროდუქტები 14 ბოლო განახლება: Nov 21, 2022 შექმნილია: Nov 21, 2022
პაელია ზღვის პროდუქტებით
  • Serves: 4 ადამიანი
  • მომზადების დრო: -
  • Cooking Time: 1 საათი
  • კალორიები: 1400
  • სირთულე: საშუალო
დაბეჭდვა

პაელია ზღვის პროდუქტებით შესანიშნავი ტრადიციული ესპანური კერძია, რომელიც განსაკუთრებით გემრიელია, როდესაც გამოიყენება ახალი ზღვის პროდუქტები. თუმცა, გაყინულიდან - გამოდის ასევე ძალიან ძალიან გემრიელი.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. თუ თქვენ არ ცხოვრობთ სანაპიროზე და იყენებთ გაყინულ ზღვის პროდუქტებს, პირველი რიგში უნდა გაალღვოთ. გავალღოთ ოთახის ტემპერატურაზე, რა თქმა უნდა, გამოშვებული სითხე გადავასხამთ.
  2. დაასხით ზაფრანას ადუღებული წყალი. გააჩერეთ დაახლოებით 15-20 წუთის განმავლობაში.
  3. აიღეთ ფართო ტაფა, გააცხელეთ მასში ზეითუნის ზეთი. გახურებულ ზეთში ჩავყაროთ ზღვის პროდუქტები, შევწვათ მაღალ ცეცხლზე დაახლოებით 2-3 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გადავდგათ.
  4. იმავე ტაფაში მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი გამჭვირვალე ფერის, რომ გახდეს.
  5. როდესაც ხახვი გახდება გამჭვირვალე, ტაფაში დაამატეთ ბრინჯი. 2-3 წუთი რეგულარულად ურიეთ.
  6. ტაფაში ჩაასხით ზაფრანის და უბრალო ადუღებული წყალი ისე, რომ წყალი ოდნავ ფარავდეს ბრინჯს.
  7. ბრინჯს ვამზადებთ დაახლოებით 15 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დაასხით მთლიანი ტომატის პიურე და ვურევთ.
  8. რამდენიმე წუთის შემდეგ დაუმატეთ ბარდა და წვრილ კუბიკებად დაჭრილი წიწაკა.
  9. როდესაც სითხე ტაფიდან თითქმის მთლიანად აორთქლდება, ტაფაში დაამატეთ ჩვენი ზღვის პროდუქტები და რამდენიმე ნაჭერი ლიმონი. გაათბეთ ზღვის პროდუქტები - და გადმოდგით ცეცხლიდან.

პაელია ზღვის პროდუქტებით



  • Serves: 4 ადამიანი
  • მომზადების დრო: -
  • Cooking Time: 1 საათი
  • კალორიები: 1400
  • სირთულე: საშუალო

პაელია ზღვის პროდუქტებით შესანიშნავი ტრადიციული ესპანური კერძია, რომელიც განსაკუთრებით გემრიელია, როდესაც გამოიყენება ახალი ზღვის პროდუქტები. თუმცა, გაყინულიდან - გამოდის ასევე ძალიან ძალიან გემრიელი.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. თუ თქვენ არ ცხოვრობთ სანაპიროზე და იყენებთ გაყინულ ზღვის პროდუქტებს, პირველი რიგში უნდა გაალღვოთ. გავალღოთ ოთახის ტემპერატურაზე, რა თქმა უნდა, გამოშვებული სითხე გადავასხამთ.
  2. დაასხით ზაფრანას ადუღებული წყალი. გააჩერეთ დაახლოებით 15-20 წუთის განმავლობაში.
  3. აიღეთ ფართო ტაფა, გააცხელეთ მასში ზეითუნის ზეთი. გახურებულ ზეთში ჩავყაროთ ზღვის პროდუქტები, შევწვათ მაღალ ცეცხლზე დაახლოებით 2-3 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გადავდგათ.
  4. იმავე ტაფაში მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი გამჭვირვალე ფერის, რომ გახდეს.
  5. როდესაც ხახვი გახდება გამჭვირვალე, ტაფაში დაამატეთ ბრინჯი. 2-3 წუთი რეგულარულად ურიეთ.
  6. ტაფაში ჩაასხით ზაფრანის და უბრალო ადუღებული წყალი ისე, რომ წყალი ოდნავ ფარავდეს ბრინჯს.
  7. ბრინჯს ვამზადებთ დაახლოებით 15 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დაასხით მთლიანი ტომატის პიურე და ვურევთ.
  8. რამდენიმე წუთის შემდეგ დაუმატეთ ბარდა და წვრილ კუბიკებად დაჭრილი წიწაკა.
  9. როდესაც სითხე ტაფიდან თითქმის მთლიანად აორთქლდება, ტაფაში დაამატეთ ჩვენი ზღვის პროდუქტები და რამდენიმე ნაჭერი ლიმონი. გაათბეთ ზღვის პროდუქტები - და გადმოდგით ცეცხლიდან.

შეიძლება მოგეწონოთ

Newsletter

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.