ორაგული ნაღებითა და ბრინჯით

ორაგული ნაღებითა და ბრინჯით

თევზი და ზღვის პროდუქტები 0 ბოლო განახლება: Oct 29, 2025 შექმნილია: Oct 29, 2025
ორაგული ნაღებითა და ბრინჯით
  • პორცია: 6 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: 15
  • მომზადების დრო: 15
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

მოამზადეთ ნაღებიანი ორაგული ბრინჯით სულ რამდენიმე წუთში! მარტივად მოხარშეთ ბრინჯი, მოთუშეთ ორაგული ნაღებსა და მწვანე ხახვში, და შემდეგ დაალაგეთ თეფშზე. სწრაფი, ნოყიერი და უგემრიელესი კერძი.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. ქვაბი წყლით დადგით მოსახარშად, ბრინჯი რამდენჯერმე გარეცხეთ, ჩაყარეთ წყალში, მოაყარეთ მარილი და დატოვეთ თავდახურული ყველაზე დაბალ ცეცხლზე.
  2. თევზს მოაცილეთ კანი, გამოაცალკევეთ ხორცი ძვლებისგან და დაჭერით მოსახერხებელ ნაჭრებად.
  3. ტაფაში გააცხელეთ მცენარეული ზეთი, მოათავსეთ დაჭრილი თევზი, მოაყარეთ მარილი, წიწაკა, აურიეთ.
  4. თევზს დაასხით ნაღები, მიიყვანეთ ადუღებამდე და დატოვეთ დაბალ ცეცხლზე 2–3 წუთით.
  5. თევზს დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, აურიეთ და შეგიძლიათ გამორთოთ ცეცხლი.
  6. ამ დროისთვის ბრინჯი უკვე მოხარშული უნდა იყოს. ჩაასხით მასში ცოტაოდენი ზეითუნის ზეთი, აურიეთ, დაანაწილეთ თეფშებზე. ბრინჯის თავზე მოათავსეთ ორაგულის კარგი პორცია ნაღებთან ერთად.

ორაგული ნაღებითა და ბრინჯით



  • პორცია: 6 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: 15
  • მომზადების დრო: 15
  • კალორიები: -
  • სირთულე: ადვილი

მოამზადეთ ნაღებიანი ორაგული ბრინჯით სულ რამდენიმე წუთში! მარტივად მოხარშეთ ბრინჯი, მოთუშეთ ორაგული ნაღებსა და მწვანე ხახვში, და შემდეგ დაალაგეთ თეფშზე. სწრაფი, ნოყიერი და უგემრიელესი კერძი.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. ქვაბი წყლით დადგით მოსახარშად, ბრინჯი რამდენჯერმე გარეცხეთ, ჩაყარეთ წყალში, მოაყარეთ მარილი და დატოვეთ თავდახურული ყველაზე დაბალ ცეცხლზე.
  2. თევზს მოაცილეთ კანი, გამოაცალკევეთ ხორცი ძვლებისგან და დაჭერით მოსახერხებელ ნაჭრებად.
  3. ტაფაში გააცხელეთ მცენარეული ზეთი, მოათავსეთ დაჭრილი თევზი, მოაყარეთ მარილი, წიწაკა, აურიეთ.
  4. თევზს დაასხით ნაღები, მიიყვანეთ ადუღებამდე და დატოვეთ დაბალ ცეცხლზე 2–3 წუთით.
  5. თევზს დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, აურიეთ და შეგიძლიათ გამორთოთ ცეცხლი.
  6. ამ დროისთვის ბრინჯი უკვე მოხარშული უნდა იყოს. ჩაასხით მასში ცოტაოდენი ზეითუნის ზეთი, აურიეთ, დაანაწილეთ თეფშებზე. ბრინჯის თავზე მოათავსეთ ორაგულის კარგი პორცია ნაღებთან ერთად.

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.