- პორცია: 6 ადამიანი
- მოსამზადებელი დრო: 15
- მომზადების დრო: 15
- კალორიები: -
- სირთულე:
ადვილი
დაბეჭდვა
მოამზადეთ ნაღებიანი ორაგული ბრინჯით სულ რამდენიმე წუთში! მარტივად მოხარშეთ ბრინჯი, მოთუშეთ ორაგული ნაღებსა და მწვანე ხახვში, და შემდეგ დაალაგეთ თეფშზე. სწრაფი, ნოყიერი და უგემრიელესი კერძი.
ინგრედიენტები
დამზადება
- ქვაბი წყლით დადგით მოსახარშად, ბრინჯი რამდენჯერმე გარეცხეთ, ჩაყარეთ წყალში, მოაყარეთ მარილი და დატოვეთ თავდახურული ყველაზე დაბალ ცეცხლზე.
- თევზს მოაცილეთ კანი, გამოაცალკევეთ ხორცი ძვლებისგან და დაჭერით მოსახერხებელ ნაჭრებად.
- ტაფაში გააცხელეთ მცენარეული ზეთი, მოათავსეთ დაჭრილი თევზი, მოაყარეთ მარილი, წიწაკა, აურიეთ.
- თევზს დაასხით ნაღები, მიიყვანეთ ადუღებამდე და დატოვეთ დაბალ ცეცხლზე 2–3 წუთით.
- თევზს დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, აურიეთ და შეგიძლიათ გამორთოთ ცეცხლი.
- ამ დროისთვის ბრინჯი უკვე მოხარშული უნდა იყოს. ჩაასხით მასში ცოტაოდენი ზეითუნის ზეთი, აურიეთ, დაანაწილეთ თეფშებზე. ბრინჯის თავზე მოათავსეთ ორაგულის კარგი პორცია ნაღებთან ერთად.
ორაგული ნაღებითა და ბრინჯით
- პორცია: 6 ადამიანი
- მოსამზადებელი დრო: 15
- მომზადების დრო: 15
- კალორიები: -
- სირთულე:
ადვილი
მოამზადეთ ნაღებიანი ორაგული ბრინჯით სულ რამდენიმე წუთში! მარტივად მოხარშეთ ბრინჯი, მოთუშეთ ორაგული ნაღებსა და მწვანე ხახვში, და შემდეგ დაალაგეთ თეფშზე. სწრაფი, ნოყიერი და უგემრიელესი კერძი.
ინგრედიენტები
დამზადება
- ქვაბი წყლით დადგით მოსახარშად, ბრინჯი რამდენჯერმე გარეცხეთ, ჩაყარეთ წყალში, მოაყარეთ მარილი და დატოვეთ თავდახურული ყველაზე დაბალ ცეცხლზე.
- თევზს მოაცილეთ კანი, გამოაცალკევეთ ხორცი ძვლებისგან და დაჭერით მოსახერხებელ ნაჭრებად.
- ტაფაში გააცხელეთ მცენარეული ზეთი, მოათავსეთ დაჭრილი თევზი, მოაყარეთ მარილი, წიწაკა, აურიეთ.
- თევზს დაასხით ნაღები, მიიყვანეთ ადუღებამდე და დატოვეთ დაბალ ცეცხლზე 2–3 წუთით.
- თევზს დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, აურიეთ და შეგიძლიათ გამორთოთ ცეცხლი.
- ამ დროისთვის ბრინჯი უკვე მოხარშული უნდა იყოს. ჩაასხით მასში ცოტაოდენი ზეითუნის ზეთი, აურიეთ, დაანაწილეთ თეფშებზე. ბრინჯის თავზე მოათავსეთ ორაგულის კარგი პორცია ნაღებთან ერთად.
შეიძლება მოგეწონოთ