ინდაურის კატლეტები პროშუტოთი არის დახვეწილი კერძი, რომელიც იტალიურ ხასიათს ატარებს. ეს რეცეპტი წარმოადგენს ინდაურის მჭლე, ნეიტრალური ხორცისა და პროშუტოს (იტალიური ნედლად გამომშრალი ლორი) მდიდარი, მარილიანი გემოს შესანიშნავ კომბინაციას.
გემო: კატლეტები გამოირჩევა კომპლექსური გემოთი. პროშუტო ანიჭებს ხორცს სასიამოვნო მარილიანობასა და სიმდიდრეს, რაც ანეიტრალებს ინდაურის ფარშის სიმშრალეს. მასში დამატებული ახალი მწვანილეული (როგორიცაა ოხრახუში ან რეჰანი) და გახეხილი პარმეზანი გემოს იტალიურ, პიკანტურ ნოტს მატებს.
ტექსტურა: კატლეტები ძალიან წვნიანი და ნაზი გამოდის. პროშუტოს ცხიმი და დამატებული პურის ნამცეცები უზრუნველყოფს, რომ ისინი შენარჩუნდეს რბილი და არ გამოშრეს.
მირთმევა: ეს არის შესანიშნავი ძირითადი კერძი, რომელიც კარგად ერწყმის კრემიან სოუსებს, კარტოფილის პიურეს, ან იტალიურ სალათებს.
ეს ვარიანტი იდეალურია მათთვის, ვისაც სურს სტანდარტული კატლეტები უფრო არომატული და გამორჩეული გახადოს.
ინდაურის კატლეტები პროშუტოთი არის დახვეწილი კერძი, რომელიც იტალიურ ხასიათს ატარებს. ეს რეცეპტი წარმოადგენს ინდაურის მჭლე, ნეიტრალური ხორცისა და პროშუტოს (იტალიური ნედლად გამომშრალი ლორი) მდიდარი, მარილიანი გემოს შესანიშნავ კომბინაციას.
გემო: კატლეტები გამოირჩევა კომპლექსური გემოთი. პროშუტო ანიჭებს ხორცს სასიამოვნო მარილიანობასა და სიმდიდრეს, რაც ანეიტრალებს ინდაურის ფარშის სიმშრალეს. მასში დამატებული ახალი მწვანილეული (როგორიცაა ოხრახუში ან რეჰანი) და გახეხილი პარმეზანი გემოს იტალიურ, პიკანტურ ნოტს მატებს.
ტექსტურა: კატლეტები ძალიან წვნიანი და ნაზი გამოდის. პროშუტოს ცხიმი და დამატებული პურის ნამცეცები უზრუნველყოფს, რომ ისინი შენარჩუნდეს რბილი და არ გამოშრეს.
მირთმევა: ეს არის შესანიშნავი ძირითადი კერძი, რომელიც კარგად ერწყმის კრემიან სოუსებს, კარტოფილის პიურეს, ან იტალიურ სალათებს.
ეს ვარიანტი იდეალურია მათთვის, ვისაც სურს სტანდარტული კატლეტები უფრო არომატული და გამორჩეული გახადოს.
დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.