- პორცია: -
- მომზადება: -
- დამზადება: -
- კალორია 100 გრამზე: -
- სირთულე:
ადვილი
დაბეჭდვა
ბროკოლი რომ იყოს ხრაშუნა და შეინარჩუნოს ლამაზი მწვანე ფერი, მოხარშვის შემდეგ დაუყოვნებლივ უნდა გადაავლოთ ცივი წყალი.
ინგრედიენტები
დამზადება
- ატრია/მაკარონი მოხარშეთ შეფუთვაზე მითითებული ინსტრუქციის მიხედვით.
- ბროკოლი მოხარშეთ ოდნავ დამარილებულ წყალში 3 წუთის განმავლობაში. წყალი გადაღვარეთ (გადაწურეთ).
- ამასობაში, დიდ ტაფაზე, საშუალო ცეცხლზე გააცხელეთ ზეთი.
- ჩაყარეთ ხახვი და ნიორი და მოშუშეთ ოქროსფრამდე.
- დიდ თასში აურიეთ რძე, ბულიონი, ფქვილი, მარილი და წიწაკა.
- ჩაასხით ეს ნარევი ტაფაში და ხარშეთ, სანამ არ ადუღდება.
- ჩაყარეთ პარმეზანი.
- ბროკოლი შეურიეთ სოუსს და ატრიას/მაკარონს.
- კერძი მიიტანეთ სუფრასთან ცხელი.
ატრია ალფრედოს სოუსით
- პორცია: -
- მომზადება: -
- დამზადება: -
- კალორია 100 გრამზე: -
- სირთულე:
ადვილი
ბროკოლი რომ იყოს ხრაშუნა და შეინარჩუნოს ლამაზი მწვანე ფერი, მოხარშვის შემდეგ დაუყოვნებლივ უნდა გადაავლოთ ცივი წყალი.
ინგრედიენტები
დამზადება
- ატრია/მაკარონი მოხარშეთ შეფუთვაზე მითითებული ინსტრუქციის მიხედვით.
- ბროკოლი მოხარშეთ ოდნავ დამარილებულ წყალში 3 წუთის განმავლობაში. წყალი გადაღვარეთ (გადაწურეთ).
- ამასობაში, დიდ ტაფაზე, საშუალო ცეცხლზე გააცხელეთ ზეთი.
- ჩაყარეთ ხახვი და ნიორი და მოშუშეთ ოქროსფრამდე.
- დიდ თასში აურიეთ რძე, ბულიონი, ფქვილი, მარილი და წიწაკა.
- ჩაასხით ეს ნარევი ტაფაში და ხარშეთ, სანამ არ ადუღდება.
- ჩაყარეთ პარმეზანი.
- ბროკოლი შეურიეთ სოუსს და ატრიას/მაკარონს.
- კერძი მიიტანეთ სუფრასთან ცხელი.
შეიძლება მოგეწონოთ