ატრია ალფრედოს სოუსით

ატრია ალფრედოს სოუსით

მაკარონი 0 ბოლო განახლება: Dec 07, 2025 შექმნილია: Dec 07, 2025
ატრია ალფრედოს სოუსით
  • პორცია: -
  • მომზადება: -
  • დამზადება: -
  • კალორია 100 გრამზე: -
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

ბროკოლი რომ იყოს ხრაშუნა და შეინარჩუნოს ლამაზი მწვანე ფერი, მოხარშვის შემდეგ დაუყოვნებლივ უნდა გადაავლოთ ცივი წყალი.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. ატრია/მაკარონი მოხარშეთ შეფუთვაზე მითითებული ინსტრუქციის მიხედვით.
  2. ბროკოლი მოხარშეთ ოდნავ დამარილებულ წყალში 3 წუთის განმავლობაში. წყალი გადაღვარეთ (გადაწურეთ).
  3. ამასობაში, დიდ ტაფაზე, საშუალო ცეცხლზე გააცხელეთ ზეთი.
  4. ჩაყარეთ ხახვი და ნიორი და მოშუშეთ ოქროსფრამდე.
  5. დიდ თასში აურიეთ რძე, ბულიონი, ფქვილი, მარილი და წიწაკა.
  6. ჩაასხით ეს ნარევი ტაფაში და ხარშეთ, სანამ არ ადუღდება.
  7. ჩაყარეთ პარმეზანი.
  8. ბროკოლი შეურიეთ სოუსს და ატრიას/მაკარონს.
  9. კერძი მიიტანეთ სუფრასთან ცხელი.

ატრია ალფრედოს სოუსით



  • პორცია: -
  • მომზადება: -
  • დამზადება: -
  • კალორია 100 გრამზე: -
  • სირთულე: ადვილი

ბროკოლი რომ იყოს ხრაშუნა და შეინარჩუნოს ლამაზი მწვანე ფერი, მოხარშვის შემდეგ დაუყოვნებლივ უნდა გადაავლოთ ცივი წყალი.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. ატრია/მაკარონი მოხარშეთ შეფუთვაზე მითითებული ინსტრუქციის მიხედვით.
  2. ბროკოლი მოხარშეთ ოდნავ დამარილებულ წყალში 3 წუთის განმავლობაში. წყალი გადაღვარეთ (გადაწურეთ).
  3. ამასობაში, დიდ ტაფაზე, საშუალო ცეცხლზე გააცხელეთ ზეთი.
  4. ჩაყარეთ ხახვი და ნიორი და მოშუშეთ ოქროსფრამდე.
  5. დიდ თასში აურიეთ რძე, ბულიონი, ფქვილი, მარილი და წიწაკა.
  6. ჩაასხით ეს ნარევი ტაფაში და ხარშეთ, სანამ არ ადუღდება.
  7. ჩაყარეთ პარმეზანი.
  8. ბროკოლი შეურიეთ სოუსს და ატრიას/მაკარონს.
  9. კერძი მიიტანეთ სუფრასთან ცხელი.

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.