პომიდვრის სუპი სანადირო ძეხვეულით და ლობიოთი

პომიდვრის სუპი სანადირო ძეხვეულით და ლობიოთი

სუპები 0 ბოლო განახლება: Oct 17, 2023 შექმნილია: Dec 09, 2022
პომიდვრის სუპი სანადირო ძეხვეულით და ლობიოთი
  • პორცია: 6 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: -
  • მომზადების დრო: -
  • კალორიები: 155
  • სირთულე: საშუალო
დაბეჭდვა

კაშკაშა, არომატული და მდიდარი წვნიანი თქვენს ორგანიზმს ენერგიით აავსებს, მამაკაცებს აუცილებლად მოეწონებათ ეს წვნიანი: ის ძალიან დამანაყრებელი , სქელი და ცხარეა. ქალებსაც მოეწონებათ, რადგან სწრაფად და მარტივად მზადდება.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. გათალეთ კარტოფილი, გარეცხეთ და დაჭერით კუბიკებად.
  2. წყალი დადგით ცეცხლზე. დაასხით დაახლოებით 1,5 ლიტრი წყალი და დაუმატეთ კარტოფილი. ხარშეთ სანამ არ დასრულდება.
  3. გაწმინდეთ ხახვი და სტაფილო. სტაფილო გახეხეთ და ხახვი დაჭერით კუბიკებად.
  4. შეწვით ხახვი და სტაფილო, სანამ სტაფილო არ დარბილდება.
  5. თუ ძეხვს ხისტი კანი აქვს, ჯობია მოაცილოთ. სოსისები დავჭრათ ნაჭრებად და დავამატოთ ტაფაზე, შევწვათ 2 წუთი.
  6. დაამატეთ ტომატის პასტა, შეწვით კიდევ ერთი წუთი, არ დაგავიწყდეთ მორევა.
  7. პომიდორი საკუთარ წვენში დაჭერით და დაუმატეთ ბოსტნეულს, მიიყვანეთ ადუღებამდე.
  8. კარტოფილი უკვე მოხარშულია, სოუსთან ერთად ტაფაში ჩავყაროთ დაკონსერვებული ლობიო, დავამატოთ ტაფის მთელი შიგთავსი და სანელებლები. თუ წვნიანი ძალიან სქელია, დაამატეთ ცოტა წყალი.
  9. ადუღეთ წვნიანი 3 წუთის განმავლობაში და დააგემოვნეთ მარილი. თუ წვნიანი მჟავე გამოვიდა, შეგიძლიათ დაამატოთ ცოტა შაქარი.
  10. დაასხით წვნიანი თეფშზე, დაამატეთ მწვანილი და ისიამოვნეთ!

პომიდვრის სუპი სანადირო ძეხვეულით და ლობიოთი



  • პორცია: 6 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: -
  • მომზადების დრო: -
  • კალორიები: 155
  • სირთულე: საშუალო

კაშკაშა, არომატული და მდიდარი წვნიანი თქვენს ორგანიზმს ენერგიით აავსებს, მამაკაცებს აუცილებლად მოეწონებათ ეს წვნიანი: ის ძალიან დამანაყრებელი , სქელი და ცხარეა. ქალებსაც მოეწონებათ, რადგან სწრაფად და მარტივად მზადდება.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. გათალეთ კარტოფილი, გარეცხეთ და დაჭერით კუბიკებად.
  2. წყალი დადგით ცეცხლზე. დაასხით დაახლოებით 1,5 ლიტრი წყალი და დაუმატეთ კარტოფილი. ხარშეთ სანამ არ დასრულდება.
  3. გაწმინდეთ ხახვი და სტაფილო. სტაფილო გახეხეთ და ხახვი დაჭერით კუბიკებად.
  4. შეწვით ხახვი და სტაფილო, სანამ სტაფილო არ დარბილდება.
  5. თუ ძეხვს ხისტი კანი აქვს, ჯობია მოაცილოთ. სოსისები დავჭრათ ნაჭრებად და დავამატოთ ტაფაზე, შევწვათ 2 წუთი.
  6. დაამატეთ ტომატის პასტა, შეწვით კიდევ ერთი წუთი, არ დაგავიწყდეთ მორევა.
  7. პომიდორი საკუთარ წვენში დაჭერით და დაუმატეთ ბოსტნეულს, მიიყვანეთ ადუღებამდე.
  8. კარტოფილი უკვე მოხარშულია, სოუსთან ერთად ტაფაში ჩავყაროთ დაკონსერვებული ლობიო, დავამატოთ ტაფის მთელი შიგთავსი და სანელებლები. თუ წვნიანი ძალიან სქელია, დაამატეთ ცოტა წყალი.
  9. ადუღეთ წვნიანი 3 წუთის განმავლობაში და დააგემოვნეთ მარილი. თუ წვნიანი მჟავე გამოვიდა, შეგიძლიათ დაამატოთ ცოტა შაქარი.
  10. დაასხით წვნიანი თეფშზე, დაამატეთ მწვანილი და ისიამოვნეთ!

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.