ხრაშუნა მარილიანი ჩხირები გრისინი

ხრაშუნა მარილიანი ჩხირები გრისინი

პური 0 ბოლო განახლება: Dec 02, 2025 შექმნილია: Dec 02, 2025
ხრაშუნა მარილიანი ჩხირები გრისინი
  • პორცია: 10 ადამიანი
  • მომზადება: 20
  • დამზადება: 1 საათი
  • კალორია 100 გრამზე: 290
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

სახლის პირობებში უმარტივესი პროდუქტებით მომზადებული მარილიანი პურის ჩხირები — სალათებისთვის შესანიშნავი წასახემსებელია, იდეალურად უხდება პირველ კერძებს და კარგად ერწყმის ლუდს. გაითვალისწინეთ!

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. ღრმა ჯამში გაცერით ფქვილი, დაამატეთ მშრალი საფუარი, ქუნჯუთი, ყაყაჩო და არასრული კოვზი ჰიმალაის მარილი.
  2. ჩაასხით მცენარეული ზეთი და თბილი წყალი.
  3. მოზილეთ რბილი და ელასტიური ცომი, გადააფარეთ ჯამს საკვები ცელოფანი და გაგზავნეთ თბილ ადგილას დაახლოებით 30-40 წუთით ამოსაფუებლად.
  4. აფუებული ცომი კარგად უნდა გადაიზილოს (დაიბეროს).
  5. მოაწყვიტეთ ცომის პატარა ნაჭრები, ჩხირები მოამზადეთ ნებისმიერი თქვენთვის მოსახერხებელი ფორმით. დაალაგეთ ისინი პერგამენტგადაფენილ საცხობ ფურცელზე. ბლანკები გაგზავნეთ 200 C - მდე წინასწარ გახურებულ ღუმელში 15-18 წუთით „ზედა/ქვედა“ რეჟიმში.საცხობი ფურცელი დააყენეთ ღუმელის კარადაში ზუსტად შუაში.
  6. მარილიანი ხრაშუნა ჩხირები მიიტანეთ პირველ კერძებთან, ასევე წასახემსებლად.
  7. გემრიელად მიირთვით!

ხრაშუნა მარილიანი ჩხირები გრისინი



  • პორცია: 10 ადამიანი
  • მომზადება: 20
  • დამზადება: 1 საათი
  • კალორია 100 გრამზე: 290
  • სირთულე: ადვილი

სახლის პირობებში უმარტივესი პროდუქტებით მომზადებული მარილიანი პურის ჩხირები — სალათებისთვის შესანიშნავი წასახემსებელია, იდეალურად უხდება პირველ კერძებს და კარგად ერწყმის ლუდს. გაითვალისწინეთ!

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. ღრმა ჯამში გაცერით ფქვილი, დაამატეთ მშრალი საფუარი, ქუნჯუთი, ყაყაჩო და არასრული კოვზი ჰიმალაის მარილი.
  2. ჩაასხით მცენარეული ზეთი და თბილი წყალი.
  3. მოზილეთ რბილი და ელასტიური ცომი, გადააფარეთ ჯამს საკვები ცელოფანი და გაგზავნეთ თბილ ადგილას დაახლოებით 30-40 წუთით ამოსაფუებლად.
  4. აფუებული ცომი კარგად უნდა გადაიზილოს (დაიბეროს).
  5. მოაწყვიტეთ ცომის პატარა ნაჭრები, ჩხირები მოამზადეთ ნებისმიერი თქვენთვის მოსახერხებელი ფორმით. დაალაგეთ ისინი პერგამენტგადაფენილ საცხობ ფურცელზე. ბლანკები გაგზავნეთ 200 C - მდე წინასწარ გახურებულ ღუმელში 15-18 წუთით „ზედა/ქვედა“ რეჟიმში.საცხობი ფურცელი დააყენეთ ღუმელის კარადაში ზუსტად შუაში.
  6. მარილიანი ხრაშუნა ჩხირები მიიტანეთ პირველ კერძებთან, ასევე წასახემსებლად.
  7. გემრიელად მიირთვით!

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.