შაკშუკა წიწაკით და მშრალი აჯიკით

შაკშუკა წიწაკით და მშრალი აჯიკით

ფუნთუშები 2 ბოლო განახლება: Nov 23, 2022 შექმნილია: Nov 23, 2022
შაკშუკა წიწაკით და მშრალი აჯიკით
  • პორცია: 2 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: -
  • მომზადების დრო: 25 წუთი
  • კალორიები: 400
  • სირთულე: საშუალო
დაბეჭდვა

ნუტი, ანუ ცხვრის ბარდა, როგორც მას აღმოსავლეთში უწოდებენ, შეიცავს უამრავ ცილას და შესანიშნავად ცვლის ხორცს. ამავდროულად, მცენარეს აქვს ძალიან მაღალი კალორიული შემცველობა: თითქმის 400 კალორია 100 გ-ზე, ამიტომ ბევრის დამატება არ ღირს, წინააღმდეგ შემთხვევაში საუზმე გადაიქცევა ვახშამად .

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. ხახვი შეწვით ნიორთან ერთად
  2. დაუმატეთ პომიდორი, წიწილა, აჯიკა, წყალი, ტომატის პასტა და სანელებლები და შემდეგ ადუღეთ, სანამ ნახევრად არ მოიხარშება.
  3. კოვზის უკანა მხარით გააკეთეთ ჩაღრმავები და ჩაატეხეთ კვერცხები.
  4. ამის შემდეგ ვამზადებთ, სანამ ცილა არ შეიკვრება.
  5. სუფრასთან მიტანისას კი მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი.

შაკშუკა წიწაკით და მშრალი აჯიკით



  • პორცია: 2 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: -
  • მომზადების დრო: 25 წუთი
  • კალორიები: 400
  • სირთულე: საშუალო

ნუტი, ანუ ცხვრის ბარდა, როგორც მას აღმოსავლეთში უწოდებენ, შეიცავს უამრავ ცილას და შესანიშნავად ცვლის ხორცს. ამავდროულად, მცენარეს აქვს ძალიან მაღალი კალორიული შემცველობა: თითქმის 400 კალორია 100 გ-ზე, ამიტომ ბევრის დამატება არ ღირს, წინააღმდეგ შემთხვევაში საუზმე გადაიქცევა ვახშამად .

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. ხახვი შეწვით ნიორთან ერთად
  2. დაუმატეთ პომიდორი, წიწილა, აჯიკა, წყალი, ტომატის პასტა და სანელებლები და შემდეგ ადუღეთ, სანამ ნახევრად არ მოიხარშება.
  3. კოვზის უკანა მხარით გააკეთეთ ჩაღრმავები და ჩაატეხეთ კვერცხები.
  4. ამის შემდეგ ვამზადებთ, სანამ ცილა არ შეიკვრება.
  5. სუფრასთან მიტანისას კი მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი.

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.