- პორცია: 6 ადამიანი
- მოსამზადებელი დრო: -
- მომზადების დრო: -
- კალორიები: 168
- სირთულე:
საშუალო
დაბეჭდვა
მაკარონი - ბანალურად ჟღერს? მაშინ აუცილებლად სცადეთ სპაგეტის გასაოცარი ხორცის სოუსის მომზადება, რომელსაც შეუძლია ყოველდღიური კერძი ნამდვილ დღესასწაულად აქციოს.
ინგრედიენტები
დამზადება
- სპაგეტის ხორცის სოუსის მომზადების რეცეპტი ძალიან მარტივია. ჯერ ხორცი უნდა გარეცხოთ, გააშრეთ და დაჭერით. ტაფაში ჩაასხით ცოტაოდენი მცენარეული ზეთი და იქ მოაყარეთ ხორცის ფარში. ცოტა შეწვით.
- ამასობაში ხახვი გაფცქვენით და დაჭერით პატარა კუბიკებად.
- გარეცხეთ ბულგარული წიწაკა და ამოიღეთ თესლი და ღერო. დავჭრათ პატარა კუბებად.
- გაფცქვენით და დაჭერით ნიორი (შეგიძლიათ გაატაროთ პრესის საშუალებით).
- შემწვარი ხორცის ფარში გადაიტანეთ თეფშზე და ტაფაზე დაასხით ცოტა მეტი ზეთი. დაუმატეთ ხახვი, წიწაკა და შეწვით.
- როცა ბოსტნეული დარბილდება, ტაფაზე მოვაყაროთ ნიორი.
- შემდეგ დაასხით ღვინო და ბოსტნეული ოდნავ მოშუშეთ.
- ტაფაზე დაამატეთ ტომატის პასტა და ტომატის სოუსი (შეგიძლიათ ჩაანაცვლოთ კანგაცლილი ახალი პომიდვრით).
- სოუსს მოაყარეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით. დაამატეთ თქვენი საყვარელი სანელებლები და ხმელი მწვანილი, მწიკვი შაქარი.
- დაამატეთ შემწვარი ხორცის ფარში.
- ყველი გახეხეთ წვრილ სახეხზე და დაუმატეთ სოუსს. დაუმატეთ დაფნის ფოთოლი და მოშუშეთ დახურული სახურავით.
- ახალი მწვანილი გარეცხეთ, გააშრეთ და დაჭერით.
- სოუსს დაუმატეთ მწვანილი, კარგად აურიეთ და გადმოდგით ცეცხლიდან.
- სპაგეტის ხორცის სოუსი მზად არის. სუფრასთან მიტანისას შეგიძლიათ დამატებით მოაყაროთ გახეხილი ყველი და მწვანილი.
- გემრიელად მიირთვით!
ხორცის სოუსი სპაგეტისთვის
- პორცია: 6 ადამიანი
- მოსამზადებელი დრო: -
- მომზადების დრო: -
- კალორიები: 168
- სირთულე:
საშუალო
მაკარონი - ბანალურად ჟღერს? მაშინ აუცილებლად სცადეთ სპაგეტის გასაოცარი ხორცის სოუსის მომზადება, რომელსაც შეუძლია ყოველდღიური კერძი ნამდვილ დღესასწაულად აქციოს.
ინგრედიენტები
დამზადება
- სპაგეტის ხორცის სოუსის მომზადების რეცეპტი ძალიან მარტივია. ჯერ ხორცი უნდა გარეცხოთ, გააშრეთ და დაჭერით. ტაფაში ჩაასხით ცოტაოდენი მცენარეული ზეთი და იქ მოაყარეთ ხორცის ფარში. ცოტა შეწვით.
- ამასობაში ხახვი გაფცქვენით და დაჭერით პატარა კუბიკებად.
- გარეცხეთ ბულგარული წიწაკა და ამოიღეთ თესლი და ღერო. დავჭრათ პატარა კუბებად.
- გაფცქვენით და დაჭერით ნიორი (შეგიძლიათ გაატაროთ პრესის საშუალებით).
- შემწვარი ხორცის ფარში გადაიტანეთ თეფშზე და ტაფაზე დაასხით ცოტა მეტი ზეთი. დაუმატეთ ხახვი, წიწაკა და შეწვით.
- როცა ბოსტნეული დარბილდება, ტაფაზე მოვაყაროთ ნიორი.
- შემდეგ დაასხით ღვინო და ბოსტნეული ოდნავ მოშუშეთ.
- ტაფაზე დაამატეთ ტომატის პასტა და ტომატის სოუსი (შეგიძლიათ ჩაანაცვლოთ კანგაცლილი ახალი პომიდვრით).
- სოუსს მოაყარეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით. დაამატეთ თქვენი საყვარელი სანელებლები და ხმელი მწვანილი, მწიკვი შაქარი.
- დაამატეთ შემწვარი ხორცის ფარში.
- ყველი გახეხეთ წვრილ სახეხზე და დაუმატეთ სოუსს. დაუმატეთ დაფნის ფოთოლი და მოშუშეთ დახურული სახურავით.
- ახალი მწვანილი გარეცხეთ, გააშრეთ და დაჭერით.
- სოუსს დაუმატეთ მწვანილი, კარგად აურიეთ და გადმოდგით ცეცხლიდან.
- სპაგეტის ხორცის სოუსი მზად არის. სუფრასთან მიტანისას შეგიძლიათ დამატებით მოაყაროთ გახეხილი ყველი და მწვანილი.
- გემრიელად მიირთვით!
შეიძლება მოგეწონოთ