ხორცის სოუსი სპაგეტისთვის

ხორცის სოუსი სპაგეტისთვის

მაკარონი 0 ბოლო განახლება: Oct 26, 2023 შექმნილია: Oct 26, 2023
ხორცის სოუსი სპაგეტისთვის
  • პორცია: 6 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: -
  • მომზადების დრო: -
  • კალორიები: 168
  • სირთულე: საშუალო
დაბეჭდვა

მაკარონი - ბანალურად ჟღერს? მაშინ აუცილებლად სცადეთ სპაგეტის გასაოცარი ხორცის სოუსის მომზადება, რომელსაც შეუძლია ყოველდღიური კერძი ნამდვილ დღესასწაულად აქციოს.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. სპაგეტის ხორცის სოუსის მომზადების რეცეპტი ძალიან მარტივია. ჯერ ხორცი უნდა გარეცხოთ, გააშრეთ და დაჭერით. ტაფაში ჩაასხით ცოტაოდენი მცენარეული ზეთი და იქ მოაყარეთ ხორცის ფარში. ცოტა შეწვით.
  2. ამასობაში ხახვი გაფცქვენით და დაჭერით პატარა კუბიკებად.
  3. გარეცხეთ ბულგარული წიწაკა და ამოიღეთ თესლი და ღერო. დავჭრათ პატარა კუბებად.
  4. გაფცქვენით და დაჭერით ნიორი (შეგიძლიათ გაატაროთ პრესის საშუალებით).
  5. შემწვარი ხორცის ფარში გადაიტანეთ თეფშზე და ტაფაზე დაასხით ცოტა მეტი ზეთი. დაუმატეთ ხახვი, წიწაკა და შეწვით.
  6. როცა ბოსტნეული დარბილდება, ტაფაზე მოვაყაროთ ნიორი.
  7. შემდეგ დაასხით ღვინო და ბოსტნეული ოდნავ მოშუშეთ.
  8. ტაფაზე დაამატეთ ტომატის პასტა და ტომატის სოუსი (შეგიძლიათ ჩაანაცვლოთ კანგაცლილი ახალი პომიდვრით).
  9. სოუსს მოაყარეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით. დაამატეთ თქვენი საყვარელი სანელებლები და ხმელი მწვანილი, მწიკვი შაქარი.
  10. დაამატეთ შემწვარი ხორცის ფარში.
  11. ყველი გახეხეთ წვრილ სახეხზე და დაუმატეთ სოუსს. დაუმატეთ დაფნის ფოთოლი და მოშუშეთ დახურული სახურავით.
  12. ახალი მწვანილი გარეცხეთ, გააშრეთ და დაჭერით.
  13. სოუსს დაუმატეთ მწვანილი, კარგად აურიეთ და გადმოდგით ცეცხლიდან.
  14. სპაგეტის ხორცის სოუსი მზად არის. სუფრასთან მიტანისას შეგიძლიათ დამატებით მოაყაროთ გახეხილი ყველი და მწვანილი.
  15. გემრიელად მიირთვით!

ხორცის სოუსი სპაგეტისთვის



  • პორცია: 6 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: -
  • მომზადების დრო: -
  • კალორიები: 168
  • სირთულე: საშუალო

მაკარონი - ბანალურად ჟღერს? მაშინ აუცილებლად სცადეთ სპაგეტის გასაოცარი ხორცის სოუსის მომზადება, რომელსაც შეუძლია ყოველდღიური კერძი ნამდვილ დღესასწაულად აქციოს.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. სპაგეტის ხორცის სოუსის მომზადების რეცეპტი ძალიან მარტივია. ჯერ ხორცი უნდა გარეცხოთ, გააშრეთ და დაჭერით. ტაფაში ჩაასხით ცოტაოდენი მცენარეული ზეთი და იქ მოაყარეთ ხორცის ფარში. ცოტა შეწვით.
  2. ამასობაში ხახვი გაფცქვენით და დაჭერით პატარა კუბიკებად.
  3. გარეცხეთ ბულგარული წიწაკა და ამოიღეთ თესლი და ღერო. დავჭრათ პატარა კუბებად.
  4. გაფცქვენით და დაჭერით ნიორი (შეგიძლიათ გაატაროთ პრესის საშუალებით).
  5. შემწვარი ხორცის ფარში გადაიტანეთ თეფშზე და ტაფაზე დაასხით ცოტა მეტი ზეთი. დაუმატეთ ხახვი, წიწაკა და შეწვით.
  6. როცა ბოსტნეული დარბილდება, ტაფაზე მოვაყაროთ ნიორი.
  7. შემდეგ დაასხით ღვინო და ბოსტნეული ოდნავ მოშუშეთ.
  8. ტაფაზე დაამატეთ ტომატის პასტა და ტომატის სოუსი (შეგიძლიათ ჩაანაცვლოთ კანგაცლილი ახალი პომიდვრით).
  9. სოუსს მოაყარეთ მარილი და პილპილი გემოვნებით. დაამატეთ თქვენი საყვარელი სანელებლები და ხმელი მწვანილი, მწიკვი შაქარი.
  10. დაამატეთ შემწვარი ხორცის ფარში.
  11. ყველი გახეხეთ წვრილ სახეხზე და დაუმატეთ სოუსს. დაუმატეთ დაფნის ფოთოლი და მოშუშეთ დახურული სახურავით.
  12. ახალი მწვანილი გარეცხეთ, გააშრეთ და დაჭერით.
  13. სოუსს დაუმატეთ მწვანილი, კარგად აურიეთ და გადმოდგით ცეცხლიდან.
  14. სპაგეტის ხორცის სოუსი მზად არის. სუფრასთან მიტანისას შეგიძლიათ დამატებით მოაყაროთ გახეხილი ყველი და მწვანილი.
  15. გემრიელად მიირთვით!

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.