- პორცია: 6 ადამიანი
- მოსამზადებელი დრო: -
- მომზადების დრო: -
- კალორიები: 155
- სირთულე:
საშუალო
დაბეჭდვა
კაშკაშა, არომატული და მდიდარი წვნიანი თქვენს ორგანიზმს ენერგიით აავსებს, მამაკაცებს აუცილებლად მოეწონებათ ეს წვნიანი: ის ძალიან დამანაყრებელი , სქელი და ცხარეა. ქალებსაც მოეწონებათ, რადგან სწრაფად და მარტივად მზადდება.
ინგრედიენტები
დამზადება
- გათალეთ კარტოფილი, გარეცხეთ და დაჭერით კუბიკებად.
- წყალი დადგით ცეცხლზე. დაასხით დაახლოებით 1,5 ლიტრი წყალი და დაუმატეთ კარტოფილი. ხარშეთ სანამ არ დასრულდება.
- გაწმინდეთ ხახვი და სტაფილო. სტაფილო გახეხეთ და ხახვი დაჭერით კუბიკებად.
- შეწვით ხახვი და სტაფილო, სანამ სტაფილო არ დარბილდება.
- თუ ძეხვს ხისტი კანი აქვს, ჯობია მოაცილოთ. სოსისები დავჭრათ ნაჭრებად და დავამატოთ ტაფაზე, შევწვათ 2 წუთი.
- დაამატეთ ტომატის პასტა, შეწვით კიდევ ერთი წუთი, არ დაგავიწყდეთ მორევა.
- პომიდორი საკუთარ წვენში დაჭერით და დაუმატეთ ბოსტნეულს, მიიყვანეთ ადუღებამდე.
- კარტოფილი უკვე მოხარშულია, სოუსთან ერთად ტაფაში ჩავყაროთ დაკონსერვებული ლობიო, დავამატოთ ტაფის მთელი შიგთავსი და სანელებლები. თუ წვნიანი ძალიან სქელია, დაამატეთ ცოტა წყალი.
- ადუღეთ წვნიანი 3 წუთის განმავლობაში და დააგემოვნეთ მარილი. თუ წვნიანი მჟავე გამოვიდა, შეგიძლიათ დაამატოთ ცოტა შაქარი.
- დაასხით წვნიანი თეფშზე, დაამატეთ მწვანილი და ისიამოვნეთ!
პომიდვრის სუპი სანადირო ძეხვეულით და ლობიოთი
- პორცია: 6 ადამიანი
- მოსამზადებელი დრო: -
- მომზადების დრო: -
- კალორიები: 155
- სირთულე:
საშუალო
კაშკაშა, არომატული და მდიდარი წვნიანი თქვენს ორგანიზმს ენერგიით აავსებს, მამაკაცებს აუცილებლად მოეწონებათ ეს წვნიანი: ის ძალიან დამანაყრებელი , სქელი და ცხარეა. ქალებსაც მოეწონებათ, რადგან სწრაფად და მარტივად მზადდება.
ინგრედიენტები
დამზადება
- გათალეთ კარტოფილი, გარეცხეთ და დაჭერით კუბიკებად.
- წყალი დადგით ცეცხლზე. დაასხით დაახლოებით 1,5 ლიტრი წყალი და დაუმატეთ კარტოფილი. ხარშეთ სანამ არ დასრულდება.
- გაწმინდეთ ხახვი და სტაფილო. სტაფილო გახეხეთ და ხახვი დაჭერით კუბიკებად.
- შეწვით ხახვი და სტაფილო, სანამ სტაფილო არ დარბილდება.
- თუ ძეხვს ხისტი კანი აქვს, ჯობია მოაცილოთ. სოსისები დავჭრათ ნაჭრებად და დავამატოთ ტაფაზე, შევწვათ 2 წუთი.
- დაამატეთ ტომატის პასტა, შეწვით კიდევ ერთი წუთი, არ დაგავიწყდეთ მორევა.
- პომიდორი საკუთარ წვენში დაჭერით და დაუმატეთ ბოსტნეულს, მიიყვანეთ ადუღებამდე.
- კარტოფილი უკვე მოხარშულია, სოუსთან ერთად ტაფაში ჩავყაროთ დაკონსერვებული ლობიო, დავამატოთ ტაფის მთელი შიგთავსი და სანელებლები. თუ წვნიანი ძალიან სქელია, დაამატეთ ცოტა წყალი.
- ადუღეთ წვნიანი 3 წუთის განმავლობაში და დააგემოვნეთ მარილი. თუ წვნიანი მჟავე გამოვიდა, შეგიძლიათ დაამატოთ ცოტა შაქარი.
- დაასხით წვნიანი თეფშზე, დაამატეთ მწვანილი და ისიამოვნეთ!
შეიძლება მოგეწონოთ