- პორცია: 4 ადამიანი
- მოსამზადებელი დრო: -
- მომზადების დრო: 1 საათი
- კალორიები: 1400
- სირთულე:
საშუალო
დაბეჭდვა
პაელია ზღვის პროდუქტებით შესანიშნავი ტრადიციული ესპანური კერძია, რომელიც განსაკუთრებით გემრიელია, როდესაც გამოიყენება ახალი ზღვის პროდუქტები. თუმცა, გაყინულიდან - გამოდის ასევე ძალიან ძალიან გემრიელი.
ინგრედიენტები
დამზადება
- თუ თქვენ არ ცხოვრობთ სანაპიროზე და იყენებთ გაყინულ ზღვის პროდუქტებს, პირველი რიგში უნდა გაალღვოთ. გავალღოთ ოთახის ტემპერატურაზე, რა თქმა უნდა, გამოშვებული სითხე გადავასხამთ.
- დაასხით ზაფრანას ადუღებული წყალი. გააჩერეთ დაახლოებით 15-20 წუთის განმავლობაში.
- აიღეთ ფართო ტაფა, გააცხელეთ მასში ზეითუნის ზეთი. გახურებულ ზეთში ჩავყაროთ ზღვის პროდუქტები, შევწვათ მაღალ ცეცხლზე დაახლოებით 2-3 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გადავდგათ.
- იმავე ტაფაში მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი გამჭვირვალე ფერის, რომ გახდეს.
- როდესაც ხახვი გახდება გამჭვირვალე, ტაფაში დაამატეთ ბრინჯი. 2-3 წუთი რეგულარულად ურიეთ.
- ტაფაში ჩაასხით ზაფრანის და უბრალო ადუღებული წყალი ისე, რომ წყალი ოდნავ ფარავდეს ბრინჯს.
- ბრინჯს ვამზადებთ დაახლოებით 15 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დაასხით მთლიანი ტომატის პიურე და ვურევთ.
- რამდენიმე წუთის შემდეგ დაუმატეთ ბარდა და წვრილ კუბიკებად დაჭრილი წიწაკა.
- როდესაც სითხე ტაფიდან თითქმის მთლიანად აორთქლდება, ტაფაში დაამატეთ ჩვენი ზღვის პროდუქტები და რამდენიმე ნაჭერი ლიმონი. გაათბეთ ზღვის პროდუქტები - და გადმოდგით ცეცხლიდან.
პაელია ზღვის პროდუქტებით
- პორცია: 4 ადამიანი
- მოსამზადებელი დრო: -
- მომზადების დრო: 1 საათი
- კალორიები: 1400
- სირთულე:
საშუალო
პაელია ზღვის პროდუქტებით შესანიშნავი ტრადიციული ესპანური კერძია, რომელიც განსაკუთრებით გემრიელია, როდესაც გამოიყენება ახალი ზღვის პროდუქტები. თუმცა, გაყინულიდან - გამოდის ასევე ძალიან ძალიან გემრიელი.
ინგრედიენტები
დამზადება
- თუ თქვენ არ ცხოვრობთ სანაპიროზე და იყენებთ გაყინულ ზღვის პროდუქტებს, პირველი რიგში უნდა გაალღვოთ. გავალღოთ ოთახის ტემპერატურაზე, რა თქმა უნდა, გამოშვებული სითხე გადავასხამთ.
- დაასხით ზაფრანას ადუღებული წყალი. გააჩერეთ დაახლოებით 15-20 წუთის განმავლობაში.
- აიღეთ ფართო ტაფა, გააცხელეთ მასში ზეითუნის ზეთი. გახურებულ ზეთში ჩავყაროთ ზღვის პროდუქტები, შევწვათ მაღალ ცეცხლზე დაახლოებით 2-3 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გადავდგათ.
- იმავე ტაფაში მოვშუშოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი გამჭვირვალე ფერის, რომ გახდეს.
- როდესაც ხახვი გახდება გამჭვირვალე, ტაფაში დაამატეთ ბრინჯი. 2-3 წუთი რეგულარულად ურიეთ.
- ტაფაში ჩაასხით ზაფრანის და უბრალო ადუღებული წყალი ისე, რომ წყალი ოდნავ ფარავდეს ბრინჯს.
- ბრინჯს ვამზადებთ დაახლოებით 15 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დაასხით მთლიანი ტომატის პიურე და ვურევთ.
- რამდენიმე წუთის შემდეგ დაუმატეთ ბარდა და წვრილ კუბიკებად დაჭრილი წიწაკა.
- როდესაც სითხე ტაფიდან თითქმის მთლიანად აორთქლდება, ტაფაში დაამატეთ ჩვენი ზღვის პროდუქტები და რამდენიმე ნაჭერი ლიმონი. გაათბეთ ზღვის პროდუქტები - და გადმოდგით ცეცხლიდან.
შეიძლება მოგეწონოთ