ბრამბორაკი (ჩეხური კარტოფილის ბლინები)

ბრამბორაკი (ჩეხური კარტოფილის ბლინები)

ფასტ ფუდი 0 ბოლო განახლება: Dec 05, 2022 შექმნილია: Dec 05, 2022
ბრამბორაკი (ჩეხური კარტოფილის ბლინები)
  • პორცია: -
  • მოსამზადებელი დრო: -
  • მომზადების დრო: 40
  • კალორიები: -
  • სირთულე: საშუალო
დაბეჭდვა

ბრამბორაკი - ჩეხური კარტოფილის ბლინებია. ტრადიციულად მათ ამზადებენ მაიორანის და ნივრის დამატებით. მე შემხვდა, როგორც ჩანს, ამ კარტოფილის ბლინების რეცეპტ-ვარიაცია - შებოლილი ღორის მკერდით და ლუდით, რომელიც საკმაოდ "ჩეხურად" გამოიყურებოდა). ნებისმიერ შემთხვევაში, ბლინები ძალიან გემრიელი აღმოჩნდა.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. გათალეთ და გარეცხეთ კარტოფილი და ხახვი.
  2. წვრილად დაჭერით ღორის შებოლილი მკერდი.
  3. კარტოფილი და ხახვი გახეხეთ წვრილ ან საშუალო სახეხზე, გამოწურეთ წვენი.
  4. მოაყარეთ მარილი და წიწაკა, ათქვიფეთ კვერცხი და აურიეთ.
  5. დაუმატეთ დაჭრილი ღორის შებოლილი მკერდი
  6. ჩაასხით ლუდი და აურიეთ..
  7. დაამატეთ ფქვილი.
  8. აურიეთ და დატოვეთ 10 წუთი.
  9. ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი, სუფრის კოვზით გაანაწილეთ კარტოფილის მასა და შეწვით კარტოფილის ბლინები საშუალო ცეცხლზე ორივე მხრიდან, სანამ ოქროსფერი არ გახდება.
  10. მზა ბრამბორაკი გადაიტანეთ ქაღალდის პირსახოცებზე, რომ მოშორდეს ზედმეტი ცხიმი.
  11. უგემრიელესი კარტოფილის ბლინები შებოლილი ღორის მკერდით მზადაა. მიირთვით ცხელი, სასურველია არაჟნით.
  12. გაამოთ!

ბრამბორაკი (ჩეხური კარტოფილის ბლინები)



  • პორცია: -
  • მოსამზადებელი დრო: -
  • მომზადების დრო: 40
  • კალორიები: -
  • სირთულე: საშუალო

ბრამბორაკი - ჩეხური კარტოფილის ბლინებია. ტრადიციულად მათ ამზადებენ მაიორანის და ნივრის დამატებით. მე შემხვდა, როგორც ჩანს, ამ კარტოფილის ბლინების რეცეპტ-ვარიაცია - შებოლილი ღორის მკერდით და ლუდით, რომელიც საკმაოდ "ჩეხურად" გამოიყურებოდა). ნებისმიერ შემთხვევაში, ბლინები ძალიან გემრიელი აღმოჩნდა.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. გათალეთ და გარეცხეთ კარტოფილი და ხახვი.
  2. წვრილად დაჭერით ღორის შებოლილი მკერდი.
  3. კარტოფილი და ხახვი გახეხეთ წვრილ ან საშუალო სახეხზე, გამოწურეთ წვენი.
  4. მოაყარეთ მარილი და წიწაკა, ათქვიფეთ კვერცხი და აურიეთ.
  5. დაუმატეთ დაჭრილი ღორის შებოლილი მკერდი
  6. ჩაასხით ლუდი და აურიეთ..
  7. დაამატეთ ფქვილი.
  8. აურიეთ და დატოვეთ 10 წუთი.
  9. ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი, სუფრის კოვზით გაანაწილეთ კარტოფილის მასა და შეწვით კარტოფილის ბლინები საშუალო ცეცხლზე ორივე მხრიდან, სანამ ოქროსფერი არ გახდება.
  10. მზა ბრამბორაკი გადაიტანეთ ქაღალდის პირსახოცებზე, რომ მოშორდეს ზედმეტი ცხიმი.
  11. უგემრიელესი კარტოფილის ბლინები შებოლილი ღორის მკერდით მზადაა. მიირთვით ცხელი, სასურველია არაჟნით.
  12. გაამოთ!

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.