ბრამბორაკი

ბრამბორაკი

ფასტ ფუდი 0 ბოლო განახლება: Dec 05, 2022 შექმნილია: Dec 05, 2022
ბრამბორაკი
  • პორცია: 3 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: -
  • მომზადების დრო: 40
  • კალორიები: 565
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

ბრამბორაკი - ჩეხური კარტოფილის ბლინებია.
კარტოფილის ბლინები მსოფლიოში უთვალავი სახეობის არსებობს, მათ შორის ბრამბორაკი ერთ ერთი მათგანია.
შემადგენლობაში შედის კვერცხი, ასევე ამატებენ ნიორს და მაიორანს.
მას მიირთმევენ ლუდთან )

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. გათალეთ კარტოფილი და გახეხეთ მსხვილ სახეხზე. დაამატეთ ცოტა მარილი, აურიეთ და გამოწურეთ წვენი.
  2. კარტოფილს დაუმატეთ მაიორანი, დაქუცმაცებული ნიორი, პილპილი, ცოტა მარილი, კვერცხი, რძე და ფქვილი. Ააურიეთ კარგად.
  3. ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი, კოვზით მოვაყაროთ ბრამბორაკი და შევწვათ ორივე მხრიდან, სანამ ოქროსფერი არ გახდება. მზა ბრამბორაკი გადაიტანეთ ქაღალდის პირსახოცებზე, რომ მოშორდეს ზედმეტი ცხიმი.
  4. გაამოთ!

ბრამბორაკი



  • პორცია: 3 ადამიანი
  • მოსამზადებელი დრო: -
  • მომზადების დრო: 40
  • კალორიები: 565
  • სირთულე: ადვილი

ბრამბორაკი - ჩეხური კარტოფილის ბლინებია.
კარტოფილის ბლინები მსოფლიოში უთვალავი სახეობის არსებობს, მათ შორის ბრამბორაკი ერთ ერთი მათგანია.
შემადგენლობაში შედის კვერცხი, ასევე ამატებენ ნიორს და მაიორანს.
მას მიირთმევენ ლუდთან )

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. გათალეთ კარტოფილი და გახეხეთ მსხვილ სახეხზე. დაამატეთ ცოტა მარილი, აურიეთ და გამოწურეთ წვენი.
  2. კარტოფილს დაუმატეთ მაიორანი, დაქუცმაცებული ნიორი, პილპილი, ცოტა მარილი, კვერცხი, რძე და ფქვილი. Ააურიეთ კარგად.
  3. ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი, კოვზით მოვაყაროთ ბრამბორაკი და შევწვათ ორივე მხრიდან, სანამ ოქროსფერი არ გახდება. მზა ბრამბორაკი გადაიტანეთ ქაღალდის პირსახოცებზე, რომ მოშორდეს ზედმეტი ცხიმი.
  4. გაამოთ!

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.