ცხარე ყველის სოუსი ანანასითა და ხალაპენიოთი

ცხარე ყველის სოუსი ანანასითა და ხალაპენიოთი

სოუსი 0 ბოლო განახლება: Dec 15, 2025 შექმნილია: Dec 15, 2025
ცხარე ყველის სოუსი ანანასითა და ხალაპენიოთი
  • პორცია: -
  • მომზადება: -
  • დამზადება: -
  • კალორია 100 გრამზე: -
  • სირთულე: ადვილი
დაბეჭდვა

ამ რეცეპტში გამოიყენება ანანასის ორი ტექსტურა: კრემისებრი (დაბლენდერებული) და ხილის ნაჭრები.

რჩევა: შეგიძლიათ ანანასის წვენი დაამატოთ სოუსში

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. აიღეთ 350 გრ ანანასი და გაყავით ორ დაახლოებით თანაბარ ნაწილად (თითოეული დაახლოებით 175 გრ).
  2. ანანასის ერთი ნაწილი წვრილად დაჭერით კუბიკებად.
  3. ოხრახუში წვრილად დაჭერით.
  4. ანანასის მეორე ნაწილი მოათავსეთ ბლენდერში. დაამატეთ 100 გრ ხალაპენიო.
  5. ათქვიფეთ, სანამ არ მიიღებთ ერთგვაროვან პიურეს.
  6. დიდ თასში მოათავსეთ 350 გრ ყველის სოუსი და 100 გრ მაიონეზი. კარგად აურიეთ ერთგვაროვანი, კრემისებრი ფუძის მიღებამდე.
  7. ყველის და მაიონეზის ნარევს დაამატეთ ანანასის და ხალაპენიოს პიურე.
  8. დაამატეთ დაჭრილი ანანასის კუბიკები და ოხრახუში.
  9. ფრთხილად აურიეთ, რომ ყველა ინგრედიენტი თანაბრად გადანაწილდეს.
  10. სოუსი მზად არის. მიირთვით დაუყოვნებლივ ან შედგით მაცივარში გემოების უკეთ შესაზავებლად.

ცხარე ყველის სოუსი ანანასითა და ხალაპენიოთი



  • პორცია: -
  • მომზადება: -
  • დამზადება: -
  • კალორია 100 გრამზე: -
  • სირთულე: ადვილი

ამ რეცეპტში გამოიყენება ანანასის ორი ტექსტურა: კრემისებრი (დაბლენდერებული) და ხილის ნაჭრები.

რჩევა: შეგიძლიათ ანანასის წვენი დაამატოთ სოუსში

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. აიღეთ 350 გრ ანანასი და გაყავით ორ დაახლოებით თანაბარ ნაწილად (თითოეული დაახლოებით 175 გრ).
  2. ანანასის ერთი ნაწილი წვრილად დაჭერით კუბიკებად.
  3. ოხრახუში წვრილად დაჭერით.
  4. ანანასის მეორე ნაწილი მოათავსეთ ბლენდერში. დაამატეთ 100 გრ ხალაპენიო.
  5. ათქვიფეთ, სანამ არ მიიღებთ ერთგვაროვან პიურეს.
  6. დიდ თასში მოათავსეთ 350 გრ ყველის სოუსი და 100 გრ მაიონეზი. კარგად აურიეთ ერთგვაროვანი, კრემისებრი ფუძის მიღებამდე.
  7. ყველის და მაიონეზის ნარევს დაამატეთ ანანასის და ხალაპენიოს პიურე.
  8. დაამატეთ დაჭრილი ანანასის კუბიკები და ოხრახუში.
  9. ფრთხილად აურიეთ, რომ ყველა ინგრედიენტი თანაბრად გადანაწილდეს.
  10. სოუსი მზად არის. მიირთვით დაუყოვნებლივ ან შედგით მაცივარში გემოების უკეთ შესაზავებლად.

შეიძლება მოგეწონოთ

გამოწერა

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.