ტკბილი და ცხელი მდოგვის სოუსი

ტკბილი და ცხელი მდოგვის სოუსი

ჯანსაღი კვება 1322 ბოლო განახლება: Nov 20, 2022 შექმნილია: Jan 15, 2018
ტკბილი და ცხელი მდოგვის სოუსი ტკბილი და ცხელი მდოგვის სოუსი ტკბილი და ცხელი მდოგვის სოუსი
  • Serves: 5 ადამიანი
  • მომზადების დრო: 25 min
  • Cooking Time: 1 hr
  • კალორიები: 632
  • სირთულე: რთული
დაბეჭდვა

This is a very basic beef stew. It’s easy, delicious and inexpensive to make. While there are hundreds of variations of this traditional recipe, it’s hard to improve on this version’s savory and comforting goodness.

ეს არის ძალიან მარტივი რაგუ საქონლის ხორცით. მომზადება მარტივია, გემრიელი და იაფია. მიუხედავად იმისა, რომ ამ ტრადიციული რეცეპტის ასობით ვარიაციაა, ძნელია ამ ვერსიის გემოსა და კომფორტის გაუმჯობესება.
მიუხედავად იმისა, რომ ამ ტრადიციული რეცეპტის ასობით ვარიაციაა, ძნელია ამ ვერსიის გაუმჯობესება.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. In a Dutch oven, heat oil over medium heat until hot, but not smoking. Pat the meat dry with paper towels and brown in batches, transferring the meat with a slotted spoon to a bowl as they are done.
  2. In the fat remaining in the pot, cook the onions until softened, about 5 minutes
  3. Return meat to the pot with any juices in the bowl and add the tomatoes with juice, chiles, beer, beef broth, oregano, cumin, and Worcestershire sauce. Season with salt and pepper to taste.
  4. Bring to a boil and reduce heat. Simmer, partially covered, for 2 1/2 hours or until meat is tender.

ტკბილი და ცხელი მდოგვის სოუსი



  • Serves: 5 ადამიანი
  • მომზადების დრო: 25 min
  • Cooking Time: 1 hr
  • კალორიები: 632
  • სირთულე: რთული

This is a very basic beef stew. It’s easy, delicious and inexpensive to make. While there are hundreds of variations of this traditional recipe, it’s hard to improve on this version’s savory and comforting goodness.

ეს არის ძალიან მარტივი რაგუ საქონლის ხორცით. მომზადება მარტივია, გემრიელი და იაფია. მიუხედავად იმისა, რომ ამ ტრადიციული რეცეპტის ასობით ვარიაციაა, ძნელია ამ ვერსიის გემოსა და კომფორტის გაუმჯობესება.
მიუხედავად იმისა, რომ ამ ტრადიციული რეცეპტის ასობით ვარიაციაა, ძნელია ამ ვერსიის გაუმჯობესება.

ინგრედიენტები

დამზადება

  1. In a Dutch oven, heat oil over medium heat until hot, but not smoking. Pat the meat dry with paper towels and brown in batches, transferring the meat with a slotted spoon to a bowl as they are done.
  2. In the fat remaining in the pot, cook the onions until softened, about 5 minutes
  3. Return meat to the pot with any juices in the bowl and add the tomatoes with juice, chiles, beer, beef broth, oregano, cumin, and Worcestershire sauce. Season with salt and pepper to taste.
  4. Bring to a boil and reduce heat. Simmer, partially covered, for 2 1/2 hours or until meat is tender.

შეიძლება მოგეწონოთ

Newsletter

დარეგისტრირდით, რომ მიიღოთ ელ-ფოსტით განახლებები ახალ რეცეპტებზე.